Discussie: kleur knipperlichten achter

kleur knipperlichten achter

Hallo scooterrijders,

Ik ben in het bezit van een hyosung rush rx classic en had van die knippers aan de zijkant van het spatbord achter.
    Nu zaten die dingen aardig in de weg met het in en uit rijden van mijn schuur.(zat steeds tegen de deur stijl aan)
    Hierdoor is een van de twee dusdanig verbogen dat ik hem niet meer recht kreeg.
    Ik ben aan het rommelen gegaan en heb naast mijn achterlicht ontdekt dat er twee fittinkjes zaten die niet aangesloten waren .
    ik heb de knippertjes verwijderd en de draadjes door gesoldeerd naar deze twee.
    Maar nu komt het ... het glas is dus rood ... mag dit ? of moet ik twee gele glaasjes kopen .
    Of zou het voldoen als ik er gewoon twee gele lampies in doe .
    Zie foto voor wat ik bedoel het rode glas aan de zijkant is nu het knipperlicht. Ik heb gezien dat het type hierna wel gele glazen heeft maar denk niet dat die nog te krijgen zijn en zoja het glas is anders van vorm.
    Goed heel lang verhaal maarja ... hoop dat iemand licht op deze zaak kan brengen.

[IMG][/IMG]

Retro Club Team Tjebbe's schermafbeelding
    9 februari 2008
    Ik denk dat knippers alleen rood mogen zijn als het een Amerikaanse klassieke slee is:). Waarschijnlijk voldoet de minimale afstand ook niet aan de Europese norm als je die in het achterlicht aansluit.
    [B]Geen vragen via mail of pm stellen. Gebruik gewoon het forum ![/B]

10 februari 2010
    tsja het zit niet bij het gewone licht in het zit wel degelijk apart dus en is gescheiden door een tussenschotje :S

Geliefde Grote Leider :) SF2Heino's schermafbeelding
    11 oktober 2006
    Hangt erg af van de agent die je treft ook ..sommigen trappen eens tegen je uitlaat en zeggen dan heel interessant das een terugloper he? als je sito hebt ..bij die rundo's kom je weg ..maar je hebt ze ook die die dagelijkse bekeuring zo hard nodig hebben dat men al ijverig aan schrijven slaat op bv de witte achterlichtjes van peugeots die gewoon gekeurd zijn ...maar ja ..tis voor de veiligheid he? ...origineel moeten de glaasjes oranje zijn

valt er niet te figuurzagen evt en aflijmen met epoxy ? lijm er evt zelf custom inzet glaasjes in , als je dat netjes doet met epoxy zodat het echt lijkt op eerste gezicht kom je er wel mee weg denk ik .anders zijn er ook wel losse LED opbouwknippers die plat liggen op je spatbord of kappen zodat ze niet uitsteken , kosten ook haast niks en wie weet kan zoiets ook makkelijk op een plaatje aan zijkant van die achterlamp geplakt worden aan beide zijdes een ?
    Laatst gewijzigd door SF2Heino; 16 februari 2010 om 00:04

............當您朝右边看时您什么都不能看到在左边!

Retro Club Team asfaltmaffia's schermafbeelding
    25 november 2007
    Oficieel mag het niet,maar ik heb vroeger een rush gehad met ook rode glazen en zo 2 jaar rond gereden.
    Nooit op of aanmerkingen over gehad
    Oficieel zijn er dus ook amberkleurige glazen te krijgen
    deze zaten op de eerste rushjes.
    Meestal kom je er af met een waarschuwing kun je ze dan altijd nog vervangen
    Laatst gewijzigd door asfaltmaffia; 22 februari 2010 om 23:12

10 februari 2010
    nou heb al aantal keer door apeldoorn gesjeesd ook met die mensjes achter me knippertje aan .. ze keken niet eens dus ik blijf gewoon ff lekker rijden zo en anders bestel ik er 2 heb een adresje €2,50 per stuk dus kost de kop niet :P .
    Heb er wel voor de zekerheid in plats van 10 watt 15 watt bollekes in gedaan zijn ze iets feller .

Sheriff @ low profile Flaming Rox's schermafbeelding
    31 juli 2007
    Zoals asfalt al aangaf mag het officieel dus niet!
    Glaasjes moeten zowel voor als achter oranje van kleur of wit (doorzichtig) zijn..., bij witte glaasjes maakt men dan gebruik van een oranje bolletje/lampje. Meer smaken zijn er niet helaas. De keuze is aan jou natuurlijk maar ééns ben je het haasje en dan heb je spijt dat je niet voor die paar euro bent gegaan. Prent is beduidend duurder dan die setjes raw glaasjes. (zeker nu de boete's weer gestegen zijn) Het is echter een tip, dus zeker geen verplichting om dit uit te voeren natuurlijk maar steek liever 30 pleuro in m'n zak voor een lekker biertje (of ander feestje) als dat ik het rijk ga promoten :D!
    Laatst gewijzigd door Flaming Rox; 23 februari 2010 om 20:33

Gelieve geen vragen via de mail of pm! (ook geen Visitor Messages) Gewoon posten op het forum,
    op die manier heeft iedereen er profijt van.

Geliefde Grote Leider :) SF2Heino's schermafbeelding
    11 oktober 2006

Lightbulb

steek liever 30 pleuro in m'n zak voor een lekker biertje (of ander feestje)
    Op de foto is te zien dat je al veel bespaart hebt inmiddels Mies lol ;):p:D

Re me: Hey Henk, hoe denk je dat ik aan die ''Smith and Wesson'' kom!
    Haha :p
    Laatst gewijzigd door Flaming Rox; 26 februari 2010 om 18:37

............當您朝右边看时您什么都不能看到在左边!

Soortgelijke discussies