Discussie: schade op rollerbank verhalen

1 augustus 2008

schade op rollerbank verhalen

Hallo,

Net 8 dagen in het bezig van een splinternieuwe Piaggio Fly moest ik vrijdag op de rollerbank (in Den Haag Leidschenveen bij de fietsbrug naar Voorburg). Mijn scooter is door de politie op de rollenbank gestart en na controle heb ik 'm met draaiende motor terug gekregen en ben naar huis gereden. Thuis bleek mijn contactslot kapotgedraaid te zijn, ik kon 'm 360 graden ronddraaien zonder weerstand en de motor bleef draaien. Bij mijn dealer bleek e.e.a. afgebroken te zijn. Schade zal ongeveer 200 Euro zijn, aangezien de complete voorvork gedemonteerd moet worden voor vervanging van het contactslot.
    Politie Haaglanden stuurt me een klachtenformulier toe, maar in de bijbehorende brochure (alvast van internet gehaald) staat niks over schade en aansprakelijk stellen.
    Wie heeft ervaring met het aansprakelijk stellen van de politie en hoe pak ik dit het beste aan ??? Hoe groot is de kans dat ik schade (+ kosten OV voor een week) vergoed krijg ???

Geliefde Grote Leider :) SF2Heino's schermafbeelding
    11 oktober 2006
    Kosten vervoer ed gaat lastig worden met overheid , maar die schade contactslot is wel aantoonbaar denk ik (reparatiebon copietje bijvoegen ) .
    Meestal volgt standaard een afwijzing van je klacht ..gewoon nog keer schadeform opsturen en aangeven dat je het niet eens met beslissing ...zijn recent wat consumenten programma's bezig geweest op tv met aansprakelijk stellen van gemeenten waar zon beetje bovenstaande aan ontleent is .

............當您朝右边看时您什么都不能看到在左边!

1 augustus 2008
    Vandaag contact gehad met de verzekering, zij gaan de schade proberen te verhalen. Twee mogelijkheden:
    1) het lukt, dan ben ik volledig schadeloos,
    2) het lukt niet, dan kan ik alle schade boven mijn eigen risico (E150) vergoed krijgen maar ben ik mijn noclaim kwijt. Op termijn is het goedkoper om gewoon die E200 schade voor lief te nemen.

Voorlopig ga ik er van uit dat een verhaalrechtsbijstandsverzekeringsmaatschappij meer ervaring heeft en meer succes zal hebben met schade claimen dan ik....

Soortgelijke discussies

1. Reacties: 1