Discussie: aangereden, wat nu?

22 maart 2008

Unhappy aangereden, wat nu?

Hé hoi,

Ik ben 20 mei aangereden op me snorscooter. De man heeft schuld bekend, de politie is erbij geweest en er waren getuigen.
    Ik raakte gelukkig niet ernstig gewond. Ik heb een gekneusde rib en een schaafwond aan m'n scheen. (Aan die schaafwond hou ik misschien wel een litteken over.)
    De kosten van de reparatie aan m'n scooter worden vergoed. MAAR voor m'n jas, die ik afgelopen winter nieuw heb gekocht krijg ik tweederde vergoed en voor vervangende reiskosten krijg ik 75% vergoed. Dit omdat ik door het niet gebruiken van m'n eigen scooter kosten zou uitsparen (afschrijving, banden e.d.). Ik vind dit niet redelijk.
    Ik zal zo'n zes weken last hebben van m'n rib (volgens de huisarts). Ik hoef echt niet beter te worden van deze aanrijding (als dat al mogelijk is), maar op deze manier ga ik er wel op achteruit vind ik. Ik betaal nu bijv. ook voor niks voor de sportschool.
    Ik heb alleen een wa verzekering, dus ik moet alles zelf regelen.
    Heeft iemand misschien ervaring met zoiets? Wat is redelijk?

Groetjes Daphne

3 april 2008
    Beste Daphne,

Als eerste wens ik je veel sterkte en een spoedig herstel van je letsel toe.
    Uit je reactie maak ik op dat je waarschijnlijk niet alles vergoed krijgt waar je recht op hebt. Ik bied je namens verserdi assurantien kostenloos hulp aan voor het verhalen van je schade. Om niet op een forum in details te treden zou ik graag dat je ons even belt op 071-3649122 of een mail sturen naar info@verserdi.nl

met vriendelijke groet,
    Arie van der Wiel
    Verserdi Assurantien

Retro Club Team Delight's schermafbeelding
    13 oktober 2007

Is de tegenpartij verzekerd bij "Datzo"? :D

Je hebt naar mijn idee volledig recht op vergoeding van je alternatieve vervoer.
    Als die ander je niet had aangereden, had jij gewoon nog met je scooter gekunt.
    Nu dat niet zo is, moet de tegenpartij voor alternatief vervoer zorgen...en dat moet hij maar verhalen op zijn verzekering.

Netjes aangeboden van de firma Verserdi...ik hoop dat ze je kunnen helpen in dit weer eens lastige verhaal met verzekeraars.

Retro Club Admin Chemado's schermafbeelding
    8 december 2007
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Delight Bekijk bericht

Groetjes Arno

Met dank aan Verserdi voor de Hulp bij dit meer dan vervelende ongeval.

Daphne, veel sterkte met je herstel en het verhalen van de door jouw geleden schade.
    Laat ons svp even weten hoe dit afloopt, ik ben er in elk geval zeer nieuwsgierig naar.
    Met vriendelijke groet,
    Chemado

thankzz

Hé Arno,

Bedankt voor je reactie.
    Zou je denken dat ze in zo'n reclame overdrijven, blijkt 'Datzo' echt zo te zijn.
    'Datzo' is in dit geval Nedasco.
    Ik heb contact opgenomen met Arie v/d Wiel van Verserdi. Ik ga hem alle gegevens opsturen en dan gaat hij me helpen.
    Ben benieuwd.
    Ga hier zeker nog laten weten hoe het allemaal is afgelopen.

Groetjes Daphne

Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Delight Bekijk bericht

22 maart 2008

Thumbs up aangereden en goed geholpen!

He hallo,

Ik zou nog laten weten hoe het is verlopen met de vergoeding van mijn schade nadat ik ben aangereden.
    Verserdi Assurantien heeft voor mij verhaal gehaald bij de tegenpartij. Ik heb er zelf geen omkijken meer aan gehad. Ik vind hun service erg vriendelijk en efficient. In no time hebben zij een zeer redelijke schadevergoeding voor me geregeld. Helemaal super!
    Zelf zou ik dit zeker niet voor elkaar gekregen hebben alleen al omdat ik niet precies wist waar ik uberhaupt recht op had en als particulier tegen een maatschappij begin je gewoon niet zoveel.
    Ik ben erg blij met hun hulp, het heeft me een hoop gedoe en frustraties bespaard.

Groetjes Daphne:)

Retro Club Admin Chemado's schermafbeelding
    8 december 2007
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door daphnebrunt Bekijk bericht
    He hallo,

Groetjes Daphne:)

Ook namens ScooterHulp dank voor de prima HULP Verserdi !
    Met vriendelijke groet,
    Chemado