Pagina 1 van 3 123 LaatsteLaatste

Discussie: Fosti (45km) wil niet harder

Fosti (45km) wil niet harder

Hallo , ben in het bezit van een fosti (45km) , en kamp met een bervelend probleem. Scoot trekt op als een slak en wil niet harder 35km. Een paar keer een dealer naar laten kijken ...een paar keer 90 afgetikt maar probleem niet verholpen , dus ben zelf aan de gang gegaan..cilinder met zuiger vervangen , nieuwe koppeling , allemaal geen effect..vandaag nieuwe bobine erin gezet ook geen effect ..rollen zijn volgens mij niet versleten want heb niet overdreven veel toeren als ik weg rij..uitlaat wat los gedraaid om te kijken of die niet dicht zit maar maakt ook niks uit (behalve een hoop herrie😂). Laatste wat ik kan bedenken is een gare carberateur of mischien verbrande kleppen ..remmen blijven trouwens ook niet hangen en banden zijn op spanning...mischien iemand een idee wat er aan de hand kan zijn?

9 juli 2017
    Vergeet ik erbij te zetten..als de motor koud is start ie meteen maar warm wil ie bijna niet meer starten

22 april 2015
    houdt de brommer op snelheid in of stottert hij?
    is deze uitgevoerd met een CDI?
    inlaatrooster luchtfilter en filter in de filterbox brandschoon?

9 juli 2017
    Nee hij stottert absoluut niet en filter net zolang uitgewassen tot die brandschoon was en goed laten drogen..luchtfilterhuis oook gelijk goed schoon gemaakt . Hij trekt langzaam op naar de 35 en dan gaat ie niet harder meer..eenmaal warm wilt ie ook niet meer starten ..laat ik'm een half uur afkoelen dan start ie weer..de brommer is uitgerust met zo'n blauwe race cdi
    Laatst gewijzigd door de weert; 12 juli 2017 om 12:44

22 april 2015
    al vanaf het begin dat je de brom in bezit hebt, of plots gekomen ?
    als de sproeier te groot is, komt ie langzaam op gang ook. ennuh je cdi is ook vervangen of uitgewisseld geweest? geen begrensde cdi erop toevallig etc etc?

je kan sowieso je sproeier maat ff checken en gelijk je carburateur schoonmaken. daarbij ook gelijk kijken naar je membraam.

9 juli 2017
    Sproeier zat maat 80 in en ik heb er 84 ingezet , bakje van de carburateur was ook schoon de dealer had ook de carburateur schoon gemaakt...kan nog wel eens idd kijken naar het membraam...alvast bedankt voor je moeite voor het meedenken!!

22 april 2015
    als alles standaard is, is 84 aan de hoge kant. 80 is wel gemiddeld (alhoewel elke brom anders is)
    als je zo een universele carburateur hebt wat al die chineesjes hebben, dan heb je meestal maar 1 verstelschroef aan de buiten zijde zitten. advies is om deze in te draaien, 1.5 slag terug, gaskabel afstellen, en dan misschien klein beetje uitdraaien deze schroef dat je iets hoger in toeren gaat (als brommer warm is) anders wordt ie alsnog te rijk.

ik zelf ben met een btc terug gegaan naar een 80 ( ik had standaard 82) veels te rijk was dit.

9 juli 2017
    Sorry voor de dubbele posts...foons tegenwoordig��

Pagina 1 van 3 123 LaatsteLaatste

Soortgelijke discussies

1. Fosti Grande Retro / New Style / 45km/u
    By retroman123 in forum Opvoeren
    Reacties: 1
    Laatste bericht: 25 februari 2012, 01:55
  2. agm retro scooter wil niet harder! help help
    By richard1970 in forum Technische vragen 4-Tact
    Reacties: 2
    Laatste bericht: 24 oktober 2011, 11:58
  3. happeren en ratellen fosti 45km
    By richard5871 in forum Technische vragen 4-Tact
    Reacties: 7
    Laatste bericht: 8 februari 2011, 23:35
  4. speedfight niet harder dan 20 km/u
    By zilence in forum Afstellen en starten
    Reacties: 2
    Laatste bericht: 16 januari 2009, 22:39
  5. niet harder dan 65kmpu!?
    By rdsizflex in forum Technische Vragen
    Reacties: 4