Goedemorgen allemaal,

Vorige week vrijdag heb ik mijn scooter schoongemaakt en oa ook de zadelbak er afgehaald en met een kwast proberen zoveel mogelijk het zand van alle onderdelen af te krijgen. Dit lukte aardig en ik zette dan ook in alle tevredenheid mijn zadelbak weer terug.

Vervolgens lekker een stuk gaan toen en toen had ik het euvel dat mijn scooter prima starten maar zodra je stopte viel elke keer de motor uit. Ik legde geen verband tussen mijn schoonmaak werkzaamheden en dit euvel. afgelopen dinsdag van werk naar huis gereden en toen ging scooter opeens stotteren en had hij bijna geen power meer. stukje van 5 km heb ik ruim half uur over gedaan omdat ik stukken moet lopen en mijn scooter bijna niet meer aan de praat kreeg.

Gister wat tijd na werk dus ik dacht ga toch eens kijken voordat ik mijn scooter naar garage breng. toen zag ik tot mijn verbazing dat het vacuum slangetje los hing.
Toen ik deze terug plaatste ging mijn scooter weer als vanouds.

Wat ik niet helemaal snap is dat eerst alleen stationair draaien een probleem was en dat het uiteindelijk na een km of 50 niet meer te rijden was op de scooter.
Is hier een logische verklaring voor?

Groet,

Matthijs