Pagina 1 van 2 12 LaatsteLaatste

imported_nick-z0rr

Wink Magneet begrenzer

Hallo allemaal,
    Is dit misschien iets voor de liefhebbers,hard rijders onder ons,kijk even op deze site :[url]www.magneetbegrenzer.com/shop/

Dit is makkelijker dan een stekkertje los halen.

"B"

PS.laat me even weten wat jullie er van vinden,is wel zo interessant voor ons scooterrijders.
    Bijgevoegde afbeelding(e) Bijgevoegde afbeelding(e)

Retro Club Expert robbie's schermafbeelding
    23 augustus 2011
    Ja da's wel leuk, maar je zal toch eerst je CDI onklaar moeten maken.
    En als je daarmee bezig bent is het niet veel meerwerk om de CDI dan te schakelen op bijvoorbeeld je grootlicht schakelaar. Dus met grootlicht rij je onbegrenst, en met dimlicht begrenst.

Wat ook een nadeel is mocht je bij controle op een rollerbank belanden ben je 't haasje want de motor moet uit om hem weer te begrenzen, en dat gaat meestal niet lukken want je gaat er gelijk op. De lichtschakelaar kun je ongemerkt omzetten..

Wat ik altijd doe, en ik denk velen met mij is gewoon op tijd vertrekken. Dan kun je lekker cruisen naar je bestemming zonder de gedachte in je achterhoofd zal ik politie tegen komen of zal dat een politie auto wezen die ik al een tijdje in m'n spiegel zie..

Retro Club Expert kremers's schermafbeelding
    23 juni 2011
    moet zelf zeggen dat ik inderdaad het n en ander heb uitgeprobeerd.
    stekkers los / 45 km/h cdi.

en inderdaad rijdt nu met de 35 km/h cdi en laat hem gewoon lopen.
    met de zwaardere koppeling en de iets lichtere rollen loopt en trekt het als een zonnetje

(RECLAME: dus heb nog een 45 km/h cdi liggen voor een PRIKKIE )

Retro Club Expert
    23 augustus 2011
    Ik ben ook van plan om niet verder te gaan dan de 35 km/h cdi. Dat vind ik voor een snor wel voldoende en loop je het minste risico. Tenminste ik hoop dat hij met die snelheid net binnen de normen valt op de rollenbank.

13 november 2011
    of je koopt een 125 cc scooter, haha!

4 augustus 2007
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door ango112 Bekijk bericht
    of je koopt een 125 cc scooter, haha!
    Hoij Angelo 112,

Dat had ik zeker gedaan, ware het niet dat je hiervoor een rijbewijs nodig hebt.

Adieje w,

Matjeuke

imported_jimmy
    robby heb jij daar een schema van ik vind het goed idee dat met die licht scakelaar

imported_nick-z0rr
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door robbie Bekijk bericht
    Ja da's wel leuk, maar je zal toch eerst je CDI onklaar moeten maken.

Dus je rijdt overdag en ook in donker met groot licht dit is dan toch verblindend voor de medeweggebruiker,en de politie zal het niet opvallen dat jij met groot licht aan komt rijden en dan ineens op dimlicht schakelt?,(in principe mag je niet met groot licht rijden) er zit altijd wel een wittevoetjesdiender bij hoor vergis je daar niet in.Neem aan dat ze alle stroom vretende onderdelen zullen uitschakelen en dan pas gaan rollen?

Retro Club Expert robbie's schermafbeelding
    23 augustus 2011
    Ik rij overdag altijd met groot licht op fietspaden die parallel liggen langs wegen met zijstraten van rechts. De reden is dat ik gezien wil worden door de automobilisten uit die zijstraten van rechts. En het werkt zichtbaar!
    Ik doe dit alleen overdag, 's avonds of s'nachts rij ik gewoon met dimlicht.

Jimmy ik heb er geen schema van, ik heb dat is ergens gelezen.
    Mijn scooter heeft een 35Km CDI en bevalt prima. Ik heb geen tijd voor haast! ;-)

Retro Club Expert
    23 augustus 2011
    Ik rij met de auto ook altijd overdag met het licht aan. Dat lijkt me voor de scooter ook geen slecht idee. Ik weet alleen niet of ik overdag met groot licht of dimlicht zal rijden, geen idee wat beter is omdat ik daar tot nu toe niet op gelet heb.

Pagina 1 van 2 12 LaatsteLaatste