Discussie: Hoog windscherm

4 augustus 2008

Hoog windscherm

Ik heb inmiddels een mooi hoog windscherm van Biondi op mijn Bella laten monteren. Vooral als het fris is scheelt het veel kou. Het enige nadeel is dat mijn haar nu naar voren waait ipv naar achteren, zodat ik altijd een petje op moet doen.

Mooi roze is niet lelijk

Re: Hoog windscherm

Jenster
    das de oplossing voor mij zo,n windscherm ik heb geen haar dus er zal ook niks naar voren waaien :lol: :lol:

ipie

Retro Club Member wilger's schermafbeelding
    3 juli 2010
    Kies voor een Biondi scherm Habanna
    die is hoog en breed, heb ik ook op mijn vorige bella's gehad, Heeeeerlijk

Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Wilger
    Kies voor een Biondi scherm Havanna
    die is hoog en breed, heb ik ook op mijn vorige bella's gehad, Heeeeerlijk
    zou die ook op een bella met hoog stuur passen wilger
    ik wil namelijk ook graag een scherm er op hebben

groeten ipie

Retro Club Member wilger's schermafbeelding
    3 juli 2010
    Volgens mij dus wel
    want een hababa scherm van biondi word vastgezet op de boutjes welke ook je stuur vastzetten.
    misschien dat je iets langere boutjes nodig hebt omdat je stuur is verhoogd, maar eerlijk gezegd verwacht ik dit niet hoor.
    op dit moment heb ik geen duidelijke foto meer maar als je goed kijkt , zie je dat de stangetjes bovenop het stuur zitten , dat zijn de boutjes waarmee je stuur vastzit.

Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Wilger
    Volgens mij dus wel
    dat ziet er perfect uit wilger zo,n scherm ook de manier van bevestigen
    met de boutjes op het stuur ik zal is gaan informeren in enschede of ze zoiets hebben

bedankt wilger

ipie

4 augustus 2008
    Ik heb precies hetzelfde scherm als Wilger, maar dus iets meer haar dan Tukkertje :lol: :lol:
    Het is soms wel een beetje lastig als de zon precies op het scherm staat, dan krijg je een soort schittering. maar verder is t perfect, zou niet anders meer willen!!
    Mooi roze is niet lelijk

hoi jenster
    ik heb al in de buurt geinformeerd maar er zijn hier maar 2 zaken die af en toe een scooter op bestelling verkopen dus zal ik moeten kijken op internet waar ik zo,n scherm kan kopen waar heb jij hem weg ???

groetjes ipie

Re: Hoog windscherm

Jenster
    ik heb inmiddels ook een hoog biondi scherm er op en geen last van haar dat naar voren waait want dat heb ik niet wel last van een tshirt dat voor de ogen waaide :D heb ik toch nog wat