Discussie: Racing CDI

26 augustus 2007

Racing CDI

Ik zag bij rovers bikes een racing CDI staan voor de bella voor 37 euro,
    heeft iemand hiermee ervaring?
    Ik hoor vaker dat de orginele CDI slecht is en hij met een andere beter start en loopt niet begrenst, klopt dit?

Want ik ben van plan het gewoon eens te proberen kijken of het wat is slecht zal het wel niet zijn denk ik.

25 augustus 2008
    Marjolein,

Thuis hebben wij 2 Bella50 modellen. Vorig jaar juli gekocht en van Apeldoorn zo'n beetje naar Chaam in Brabant gereden. Het starten ging niet soepel . . . uhh slecht eigenlijk. In Baarle Nassau werden er 2 andere, niet Chinese CDI's geplaatst en nu starten ze als de brandweer.

Het zijn 2 snor Bella's, maar zonder kabeltje aan de CDI's rijden ze harder dan de km teller aangeeft. Beiden hebben nu 2800 km erop staan en er is nog niemand aangehouden vanwege de snelheid. We rijden ook niet harder dan 35/38 km per uur hebben we afgesproken. (Den Haag/Rijswijk, politie genoeg hier)

Van de zomer gaan we weer naar Breda en omgeving ivm vakantie. Dr mag je niet, maar kan je makkelijker wat harder rijden.

Kortom, andere CDI's bevalt ons prima.

Ton

23 oktober 2008
    Als je een Brom cdi koopt. loopt je scooter dan ook maar 45?

Gr Fostiboy

19 december 2007

snelheid snor

Mijn snor liep ook 50, en 45 km met de gps rij ook nooit harder dan 30km. Maar toch een prent gehad viel in een controle waar ook een rollenbank bij was. gevolg rollenbank gaf aan dat ie 44km kon lopen dus 40euro boete en ik kon naar huis lopen, heb toen maar weer een ring in de vario laten zetten nu kan hij niet harder meer dan 35. mvg opa