Pagina 1 van 4 123 ... LaatsteLaatste

4 augustus 2007

Achterlicht+spatbord

Even een waarschuwing:
    Controleer de aansluiting van het achterlicht met het achterspatbord.
    Vertonen zich hier scheuren/breuken, laat het mij dn even weten.
    Volgens Rover Bikes komt het door ertegen te stoten met opstappen (been achterover scooter gooien) en heb je, eigen schuld dikke bult, pech.
    Mijn mening is echter dat deze scheuren/breuken ontstaan door het rammelen en schudden van het achterlicht tijdens het rijden, vooral over klinkers.

Hoi je,
    Matjeuke

imported_Gertjan

[quote="matjeuke"]Hoi allemaal,

Ik heb net een Benzhou eagle wing gekocht, en speciaal ook op de achterlichten gelet, deze kwaal was bij hun bekent, enzij hebben het opgelost zei hij met een plaatje onder het bumper onder het achterlicht.

4 augustus 2007

[quote="Gertjan"]
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door matjeuke

Hoi Gertjan,

Bedankt voor je reactie. Ga ik nu ook doen.
    Hopelijk leest Rover-Bikes deze reactie ook, dan weet hij tenminste dat ik niet zeur.

Groet,
    Matjeuke

imported_pierre
    op het achterlicht is de bevestiging van het linker knipperlicht wat los
    kan die op een manier beter bevestigd worden.er zit wel een klein schroefje maar die heeft volgens mij weinig tot geen funktie.
    gr Pierre

Retro Club Member pejevedeve's schermafbeelding
    22 juni 2007
    grts: shadow
    [url=http://giggle.yourbb.nl/][img]http://home.tiscali.nl/carsmodelautos/4takt/banner.jpg[/img][/url]

imported_pierre
    ben inmiddels naar scooterdealer Guill vd ven in Tilburg geweest
    waar ze het achterlicht hebben opengemaakt en het moertje hebben vastgedraait wat was losgetrild. dus niks lijmen en plakken( rover bikes advies). toch prettig dat ik de bella 50 bij vd ven heb gekocht. kan voor probleempjes altijd langskomen en het wordt meestal meteen verholpen.
    gr Pierre

imported_Aar
    Ik kan er nu over meepraten.
    Ik reed donderdag over een geul tussen twee verschillende soorten asfalt (een flinke riggel zeg maar) en knak hoorde ik ergens van achteren!!! Dacht eigenlijk dat het iets was dat in m'n helmbak lag maar nee.
    Vanmorgen haalde ik het zeil van de scooter en zag dat de voet van de achterlichtsteun losgebroken was. Gevolg: een scheur in de kap. Ik ga maandagmiddag even naar de dealer, kijken wat hij zegt.
    Er zit een ijzeren plaat onder de voet maar dit helpt dus blijkbaar niet.

Retro Club Member pejevedeve's schermafbeelding
    22 juni 2007
    grts: shadow

imported_Gertjan
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Aar
    Ik kan er nu over meepraten.
    Er zit een ijzeren plaat onder de voet maar dit helpt dus blijkbaar niet.
    Hoi Aar, laat even weten of er iets aan te doen is, zodat het niet bij iedereen hoeft te gebeuren, tevens hoorde ik van BMS dat er eentje bij hem kwam met een probleem in de bochten, bleek een bout van de motor te zijn uit getrilt.
    Geeft gelijk maar door aan Alblas als tip om aandacht aan te besteden.

Groeten Gertjan

imported_cruiser

[quote="Gertjan"]
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door matjeuke

Vraagje?

Hoe kun je dat zien. Ik heb namelijk onder het spatbord gekeken, maar het enige dat ik zie, is dat daar een binnenspatbord gemonteerd is.
    Dus ik kan niet zien of er een plaatje bevestigd is of niet.

Wie heeft tips?

Pagina 1 van 4 123 ... LaatsteLaatste