Discussie: Accessoires!!!

imported_nick-z0rr

Accessoires!!!

Hallo Revrie's,
    Was een beetje aan het surfen op het internet en kwam naar mijn inziens een leuke site tegen van motor accessoires merken:o.a Harley,Goldwing etc,veel chroom e.d.nou zul je zeggen,ja hallo ik heb een scoot en geen motor,maar veel van deze onderdelen passen ook wel op een scoot dacht ik zo,misschien ook wel leuk voor de motor/scoot rijders onder de leden (of niet leden),doe je voordeel er mee,veel plezier.

De site heet :Motorcycle Parts & Accessories for Cruisers: Honda, Yamaha, Kawasaki, Suzuki, Harley, Goldwing

Ps,is niet erg goedkoop,maar zitten ook wel betaalbare accessiores bij.

Retro Club Expert
    23 augustus 2011
    Mooie site. Weer iets om lekker tussen te schuimen of er iets moois tussen zit.

imported_nick-z0rr
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Piet san Bekijk bericht
    Mooie site. Weer iets om lekker tussen te schuimen of er iets moois tussen zit.
    Hoi Piet,
    Er zit zeker wat tussen voor ieder wat wils,alleen die prijzen he,er zitten zeker mooie dingen bij hoor ben er een volle dag mee bezig geweest om de site te bekijken,veel kijk plezier.