Ik heb sinds ik in zwaar vervoersnoods was een roverbikes classic retro gekocht bij de dealer.. Dit was voor mij de goedkoopste oplossing en zo kan ik ook me ervaring op doen met 4-takt..

Nou hoor ik overal dat deze `chinese` scooters allemaal zwakke punten hebben zoals in de elektonica.. Nou is het mij allemaal niet bekend welke zwakke punten deze scooter heeft..
Waarom ik dit vraag? Ik wil namelijk deze zwakke punten aanpakken zodat ik deze scooter die toch al in negatief daglicht staat te verbeteren en betrouwbaar vervoersmiddel te kunnen maken..

Grootste probleem is nou momenteel me accu.. Deze is leeg en dient uiteraard nog opgeladen te worden.. Ik heb pas een accu lader gekocht dus moet nog even wachten totdat die hier is.

Aangezien de 4-takt nogal afhankelijk van ze accu is wil ik dit probleem zo verhelpen dat ik hier helemaal geen last meer van heb..

Ik hoorde / leesde dat deze scooter nogal problemen heeft met het bijladen van de accu (kan best zijn dat me huidige accu verrot is, hang mij hier niet aan op)

Zo ja wat is er hier precies aan de hand? En is dit te verhelpen.. Zijn er meer mensen die problemen hebben / hadden met het accu oplaad probleem? Wat kan ik er aan doen om dit te verhelpen?