Discussie: Warme startprobleem met Fosti Retro

6 januari 2009

Question Warme startprobleem met Fosti Retro

Hallo medescooterraars,
    Het blijft toch een raar probleem: de koude start van mijn retro gaat best goed. Als ik ca 5 km heb gereden en dan terugkom van een kleine boodschap wil hij niet meer electrisch starten; d.w.z. de electrische start werkt wel, de motor wordt ook rondgedraaid maar hij wil niet aanslaan. Als ik hier mee doorga ruik ik op een gegeven moment zelfs de benzine. Maar als ik 2 keer op de kickstarter trap dan loopt hij meteen! Dit heb ik al diverse keren zo gehad. Bougie, bougiekap en cdi zijn vervangen!
    Kleppen zijn bij de aflevering ca 1 jr geleden gesteld. De accu wordt ook goed opgeladen; de startmotor werkt altijd. Als het wat warmer wordt zal ik hem een voor een goede beurt wegbrengen; dit is wel frusterend.

Retro Club Member audie's schermafbeelding
    22 september 2009
    Hoi htijssen,

Doet je remlicht het?
    Zijn je kabels verbinding goed bij de start knop?
    Is je startmotor niet bevuild?
    haal start motor los die zit vast met 2 schroeven en maak em ff schoon

6 januari 2009
    Hoi Audi. De startmotor werkt prima, het achterlicht werkt ook goed. De startprocedure werkt gewoon; hij slaat alleen niet aan. Maar ik zal hem binnenkort eens wegbrengen en dan laat ik het jullie weten.
    Groeten, Henk.

tukker47
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door htijssen Bekijk bericht
    Hallo medescooterraars,