Discussie: HIGH WAY STEPS

HIGH WAY STEPS

Beste Bella en andere retroliefhebbers,

Nadat ik verschillende leer en leatherlook onderdelen heb gemaakt voor mijn Bella ( zie foto 5 van Penkeljan bij "mijn Bella"), ben ik nu eindelijk na 3 weken klaar met het aanbrengen van zelfbouw highway steps. Dit was een hele klus, ook al ziet het er simpel uit ( zie foto nr. 1 van Penkeljan bij "mijn Bella"). Omdat ik 1m93 lang ben, is dit echt een uitkomst. Heerlijk languit met de benen en geen stuurproblemen meer als er iemand achterop zit. Heb nog veel meer zelfbouwplannen. Hou jullie op de hoogte !

30 mei 2008
    Penkeljan,

Die Highway steps zien er helemaal niet makkelijk te maken uit, volgens mij moet je een aardig kundige "knutselaar" zijn om dit te kunnen maken.
    Ik zou wel willen dat ik dergelijke metaalbewerkingsmogelijkheden tot mijn beschikking had.

Mooi gedaan man, maak er nog wat foto's van, zodat je Highway steps beter te zien zijn. 8)

eduard

super mooi die bella super

Hallo Penkeljan

Ik heb het zelfde probleem als jij. Ik ben 2 meter lang en heb een stuurverhoger (van rover) op de scooter gemaakt en dat is al een hele verbetering en het rijdsuperrrrrr. Ik heb nu 2 bella's een zwarte en een rode. De zwarte heb ik een trekhaak op gemaakt voor mijn viskar en de rode om te toeren dat doen we heel veel. Nogmaals super mooi je had edelsmid moeten worden :lol: :lol:

Mvg Ed

19 augustus 2008
    kun je ze inklappen?

HIGHWAY STEPS

Beste mensen,

Deze highway steps heb ik zelf gemaakt omdat ik lang ben en zo opgepropt op de Bella zit. Ik heb erover gedacht om ze opklapbaar te maken, maar daar van afgezien omdat ik weet dat ik ze veel ga gebruiken en ik een zo stabiel mogelijk geheel wilde hebben. Heb inmiddels de eerste ritjes achter de rug met de voeten op de steps die gemonteerd zijn naast en voor de standaard treeplanken. Heerlijk ontspannen rijden, volgens mij ook een gave optie voor minder lange mensen die tijdens langere ritten hun zitpositie willen veranderen. Stuurverhoging heb ik ook overwogen, maar dan blijf ik met mijn benen in de knoop rijden.

Beste Retrorijders,

Als iemand benieuwd is naar meer "uitvindingen" van mijn kant, kijk dan eens op www.youtube.nl en zoek dan naar: Klompskeeler. Vooral de video EXTREME MAKEOVER wordt wereldwijd vaak bekeken. Veel plezier !!

Groet,

imported_Jean
    :lol: Ga vooral door met uitvinden Henk....prachtig. :D

24 februari 2011