Discussie: Snelheid opeens erg omlaag?!

7 september 2008

Snelheid opeens erg omlaag?!

Hai allemaal,

Gisteren eindelijk mij snor Bella kunnen halen! Wat rijdt het lekker he!
    gisteren gelijk 60 km mee gereden. De eerste 50 km rijdt hij zonder vol gas al meteen 35km. Na even vijf min stil te hebben gestaan en toen weer gaan rijden, ging die opeens niet meer harder dan 20km.

Ook lijkt het als ik even wat meer gas geeft of hij juist nog minder doet? Als ik dan weer iets minder gas geeft trek hij weer iets meer, maar dan blijt het onder de 20km. Wie o wie heeft dit ook gehad? Of weet er misschien iets van? Zodat ik weer heerlijk kan toeren op onze mooie Bella?!

11 mei 2008
    kan aan zoveel dingen liggen.. gewoon terug gaan waar je 'm gekocht hebt.

laat gelijk het stekkertje van de begrenzer los maken.. je bella rijd dan wel 60 maar dit is beter voor het motortje.

het bella blokje is niet gemaakt voor zulke lage snelheden 20/30 km

op een snor mag je 25km/uur dus eigen verantwoording alsie harder kan... net als een auto ! ps met je gashandel regel je de snelheid :lol:

25 augustus 2008
    Hoi,

Lees mijn ervaringen elders in "algemeen". Stekkertje los laten maken? Dan zou ik ook een grotere naald laten plaatsen ivm voldoende benzine toevoer. De standaard CDI is niet een van de beste kwaliteit. Het "inhouden" tijdens het rijden kwam bij beide ZNEN's van ons voor. Na het plaatsen van een nieuwe (bromscooter) CDI waren die problemen over. Ook het starten gaat nu prima.

Ik heb bij 'n scooter reparateur de klepspeling laten nakijken. Beide scoots hebben 1000 km gereden nu, en hij liet zich ontvallen "knappe CDI's zitten erop". Kennelijk maakt het wel verschil.

Succes,
    Ton

Nieuw Lid Jznen's schermafbeelding
    20 oktober 2009
    die van mij ging vanuit dealer 30, toen ik thuis aankwam ging hij 10!

ik ermee terug met de nodige opstart problemen, bleek het benzine filter niet goed te zijn.

mischien dat je hier wat aan hebt?