Discussie: probleemen met de bezinemeter of vlotter

imported_noud

probleemen met de bezinemeter of vlotter

Retro Club Member pejevedeve's schermafbeelding
    22 juni 2007
    grts: shadow
    [url=http://giggle.yourbb.nl/][img]http://home.tiscali.nl/carsmodelautos/4takt/banner.jpg[/img][/url]

imported_Gertjan
    Hoi noud, ik heb geen problemen met mijn Bella brom, maar ik rij ongeveer 1:33, en dat is niet echt zuinig, hij kan als hij niet is op gevoert zo rond de 1:40 rijden. Sommige echter 1:50.
    Ik zou van het ergste uitgaan en dus rekening houden met 1:30, dan kun je uit rekenen hoeveel je er mee weg kunt toeven, en in de tussen tijd je dealer waar je hem gekocht heb opzoeken, mocht dat een probleem zijn moet je kijken wie er bij jou in de buurt deze scooters verkoopt, daar kun je over het algemeen ook terecht voor service, en hou je service beurten in de gaten, wil je plezier hebben van je bella, doe dan op tijd je service, dan kan je echt genieten zonder al te veel problemen.
    Verder zijn de brandstof meters bij bepaalde type bella's niet echt goed, ik zelf rij een benzhou eagle wing, wat weer een verbeterde versie is.

Veel succes, en groeten Gertjan

Retro Club Member wilger's schermafbeelding
    3 juli 2010
    ik rijd ongeveer 100 km en dan staat mijn benzinemeter op de helft
    maar onder het rijden , slaat hij dan wel spontaan af.
    Als ik even mijn benzinedop open en dicht doe en een paar minuten wacht, kan ik weer verder rijden.
    Want er zit nog genoeg benzine in de tank.
    Wat kan dat dan de oorzaak zijn??

is er ergens een fout in de leiding ( zit hij te hoog of is er misschien iets stuk ??

imported_Gertjan
    Kan zijn dat de tank vacuum trekt, dat de ontluchting in de dop dicht zit of verstopt zit, als je garantie heb zou ik even bij de dealer langs gaan

Gr. Gertjan

imported_hnjack
    Noud,

Scooterpark Nuenen.
    Daar heb ik de mijne vandaan en daar gaat hij binnekort ook naartoe voor zijn beurt!

groet!

Retro Club Member wilger's schermafbeelding
    3 juli 2010
    Hij schijnt dus echt vacuum te trekken , na ongeveer 100 km
    er zit geen ontluchtings gaatje in de dop.
    Wat ik nu doe als oplossing , = gewoon elke keer dat ik het zadel open om mijn slot op te bergen, dab draai ik even mijn tankdop los en weer vast.
    Het is een oplossing maar wel een vreemde.
    Kan ik gewoon een klein gaatje boren in de dop of geeft dat ook weer een probleem.

imported_crossgek
    Gewoon een klein gaatje boren en het probleem is verholpen. Je kan het ook aan de dealer vragen of die het voor je doen tijdens een beurt.

imported_reinier
    volgens mij is dan de benzineslang te lang en hangt daardoor niet goed genoeg...heb dit ook gehad...Stuk inkorten en klaar.

24 februari 2011
    heel klein gaatje boren