Weergegeven resultaten: 1 t/m 4 van 4

Discussie: schade

 1. #1
  imported_Gertjan
  Guest

  schade

  Hoi allemaal, ik heb vanorgen een vreemde schade opgelopen, terwijl ik onderweg was naar mijn werk hoor ik ineens een vreemd geluid, nu was het donker in de polder dus ik kon niets zien, rijden deed hij goed, en ik zag geen directe problemen, maar toch een vervelend geluid; achteraf blijkt het de veer van mijn standaard te zijn geweest, die was af gebroken, en nu hing mijn standaard over de grond te schuren.

  Bij nadere inspectie blijkt het om een koperen veer te gaan, ik stond vreemd te kijken, hoe kan je nou zo'n veer van koper maken?
  hij is chroom geverft, maar rood van binnen dus, er zit gelukkig nog een zwakke veer aan, waardoor je hem niet verliest, maar ja nu maar even een nieuwe er op zetten.

  Verder heb ik dus ook mijn eerste lekke band achter nog wel, van de week reed hij verschrikkelijk, hij geleed weg in de bochten en de snelheid was om te schieten, tja, met 0,8 bar in de band gaat het niet lukken, dus op gepompt, en twee dagen weer mee gereden, maar nu is hij toch weer zacht, dus lek..........

  Inmiddels heb ik 2100 km weg, en ja de fietspaden hier zijn nou niet echt prettig te noemen, in Hoogvliet moet ik onder een tunneltje bij het winkelcentrum door, daar licht regelmatig glas vande weekenden, en van de week ben ik ook over een rat heen gereden, die een ander al eerder had tegen gekomen, maar ja die kop is wel hard.

  Nou volgende week meer geluk hoop ik........

  Groeten Gertjan

 2. #2
  Nieuw Lid
  Geregistreerd
  24 februari 2011
  Leeftijd
  35
  Berichten
  0
  Rep kracht
  0
  sterkte, en bedankt voor de tip ga gelijk veer even nakijken of vervangen.

 3. #3
  imported_Gertjan
  Guest
  Gisteren naar de dealer geweest, zat spijker in de achter band, is gerepareerd. Terwijl ik stond te wachten liep ik er rond, en zag een bella 50 staan, een zwarte, met aan de rechter kant een hele hap er uit.
  Ik vroeg hem wat dit dan was en toen zei hij o, dat is niet zo leuk, de eigenaar een 16 jarige berijder heeft er een aanrijding mee gehad met een paal, en hij heeft het niet overleeft.
  Het vreemde was dat hij een helm droeg, en niet was opgevoert, en hoe het kon gebeuren tas men over in het duister, in ieder geval heeft hij een ongelukkige val gemaakt, en is met zijn nek tegen een paal geslingert.
  Daar schrik je van, het blijkt op tv rijnmond te zijn geweest, en ik heb nog gezocht naar heet bericht hier over maar niet kunnen vinden, tevens stond er nog maar 2085 km op de teller, een week jonger dan die van mij.

  Teven vertelde hij dat hij sinds vorig jaar er 1100 van verkocht heeft in Rotterdam en omgeving.
  Dat is erg veel, als die allemaal lid worden dan hebben we een grote club, tevens zou hij iedereen op de club wijzen die bij hem komt.

  Groeten Gertjan

 4. #4
  Nieuw Lid
  Geregistreerd
  24 februari 2011
  Leeftijd
  35
  Berichten
  0
  Rep kracht
  0
  Dan moet je inderdaad een rare schiuver gemaakt hebben. niet leuk om te horen.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Regels voor berichten

 • Je mag geen nieuwe discussies starten
 • Je mag niet reageren op berichten
 • Je mag geen bijlagen versturen
 • Je mag niet je berichten bewerken
 •