Discussie: grotere sproeier geplaatst

grotere sproeier geplaatst

Ik had de sproeier al vergroot naar 78 maar met de kou de laatste tijd liep hij toch wel erg slecht en als hij koud gestart was duurde het vrij lang voor we konden rijden.
    Dus heb ik vandaag de sproeier vergroot naar 82 hij liep weer goed nu effe kijken of het morgen vroeg ook goed gaat, en dan kan ik lichteren rolletjes erin zetten heb er van 5,5 gram mee genomen.

imported_crossgek
    Ik heb al lichtere rolletjes d'r in laten zetten. Maar standaard zitten er volgens mij 5 grams in? Ik heb nu 4 volgens mij....dus met 5.5 neem je zwaardere?

26 augustus 2007
    En welk merk heb jij ik heb eeb Znen heloof gelijk aan de agm heeft een iets andere voorkap niet de 2 chromen druppels maar een chrome U.
    En ik weeg het wel na als ik de oude eruit haal ze kosten maar iets van 3 euro anders haal ik dan wel nog een paar lichteren.
    Gaf het veel verschil met lichteren rolletjes?

imported_crossgek
    Ik heb de 'echte' Bella 50 van MotorMania. De dealer had het er over dat hij de 5 grams orginele had vervangen door lichtere 4 grams exemplaren. Dat is net gebeurd, vandaar dat het mij opviel dat jij lichtere had gekocht die zwaarder zijn dan mijn orginele.

Ja, maakt wel wat verschil. Trekt net iets beter en sneller door. Maar ik heb begrepen dat je het pas echt gaat merken als je 'm opvoerd.

26 augustus 2007
    Ik heb net de rolletjes vervangen er zaten er van 5,6 in heb nu die van 5,5 erin gedaan maar het verschil zal je niet merken ga van de week maar eens nog lichteren halen denk 4,5 of 5 weet ik nog niet advies is altijd welkom.
    Wil niet te licht gaan ivm met te veel toeren, wil niet zo'n johnny scooter hebben.

En ik zal dan direkt maar eens de snaar vervangen die is ook niet meer zo goed na een dikke 4000 kilometer.