Pagina 1 van 2 12 LaatsteLaatste

Discussie: bella sorscooter

bella sorscooter

Hoi ik heb een AGM Bella sorscooter maar hij haalt maar 22 km/u,nu heb ik iets gehoord over een draadje doorknippen en hij zou ongeveer 40 km/u lopen ,weet iemand daar iets over??
    Alvast Bedankt Esther

24 juni 2007
    Esther er "kan" ook nog een begrenzing in je carb. zitten dat is een schroefje in het zwarte deksel (binnenkant) asl je dit er uit schroeft dan heb je wat meer vermogen.

Tevens kan je je rolletjes vervangen deze zijn standaard te zwaar.

Je vario aanpassen.

En over die draad doorknippen heb ik nog niet naar gezocht het zou zo zijn dat het er aan ligt of er 5 of 6 draden uit komen en dat zou je de roze moeten hebben maar dit weet ik niet zeker. ook kan het met inzagen van je cdi unit maar je kan voor een paar tientjes een "opgevoerde"kopen bij je brommer zaak.

3 september 2007
    ok bedankt ,maar wat vooor rolletjes zijn dat?

Citaat Oorspronkelijk geplaatst door esther
    ok bedankt ,maar wat vooor rolletjes zijn dat?
    Esther als je dit filmpje bekijkt krijg je een beetje een idee alleen je krijgt jouw vario niet open met zo'n sleutel het beste werkt dit met een lucht "tol".

Suc6, 8)

3 september 2007
    Ok bedankt hoor,maar als ik dat doe ga ik zeker gelijk 80? Ik vindt 40 km/u hard genoeg.

24 juni 2007
    Ik heb vandaag de rolletjes vervangen voor 5.1 grams van malossi tevens de sproeier vervangen voor een maat 82 i.pv 76 en op het luchtfilter zit aan de voorzijde een slang waar een restrictie inzit de restrictie opgeheven.

De scoot loopt niet veel sneller ong. 5km sneller maar hij heeft nu veel meer kracht hij accelereerd veel beter.

Greetzz, 8)

imported_John
    Hoi Esther,

Ik heb er zelf ook een,klopt standaard rijd hij 25 km pu .
    Er zit onder de buddy een kabelboom,hier bevindt zich een draad 9 ( wit ) deze loopt naar het blok en zit gekoppled aan een dunne paarse draad,deze hoeft je niet door te kknippen kan je zo los halen van erlkaar en er desnoods een schakelaar tussen te zetten. Als je deze los hebt loopt die inderdaad 45 a 50 km pu
    In de carbrateur inderdaad onder het zwarte kapjes zit een een schroef deze eruit halen dan loopt hij tussen de 60 a 70 km pu.
    Raad je aan tussen de draden een schakelaar te plaatsen wel zo makelijk als je aangehouden zou worden en je haalt deze over loopt die gewoon 25 a 30 km pu

Hoop dat je er wat aan hebt,

Groetjes ,

John

23 juli 2008
    Hoi John,

Stel je plaatst een schakelaar tussen de begrenserdraad en je haalt die schroef uit de carburateur,dan loopt deze ongeveer 60 km/uur. :lol:
    Je haalt de schakelaar om en dan loopt de snorscoot dan weer 25 km/uur?
    m.a.w. als je niets aan de begrenserdraad doet maar wel b.v. die schroef uit de carburateur blijft de scoot 25 km/uur lopen?

groet Rene

23 juli 2008
    Iemand anders die het weet is natuurlijk ook goed. :lol:

imported_Erik
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door John
    Even voor de zekerheid voordat ik dadelijk kortsluiting creeer :lol:

Mijn snor rijd ongeveer 60, ik zie bij mij een witte dikkere draad lopen met een klein rood streepje. Die loopt naar beneden naar het blok bij de kickstarter. Dan heb ik ook een los paars draadje met een klein roze lijntje. Ik neem aan dat als ik die twee verbind terug ga naar de echte snorfietssnelheden (25 a 30 per uur)?

Pagina 1 van 2 12 LaatsteLaatste