Pagina 1 van 4 123 ... LaatsteLaatste

Discussie: Scoot koffer.

Scoot koffer.

Nou morgen komt er een koffer op de scoot een originele voor de retro Bordeauxrood,eerder als dat de bedoeling was,eigenlijk uit noodzaak,je weet wel net iets te veel boodschapjes,een tasje voorop of achter de jas is ook niet praktisch,gelijk maar even de belettering van de scoot vernieuwen,letters lieten los namelijk,dit alles laat ik wel door de dealer doen zit bij de prijs in, apropos loop met idee rond om een tweede led rem licht te monteren aan of op de koffer je weet wel zo'n korte die ook in de achter deuren van bestel wagentjes zit in dit geval een opbouw als het zover is dan plaats ik wel wat foto's.

"B"iachio

Scoot zonder koffer
    Bijgevoegde afbeelding(e) Bijgevoegde afbeelding(e)

Retro Club Expert robbie's schermafbeelding
    23 augustus 2011
    Ik heb wel eens zitten denken aan die fiets tassen met verstevigingen in de onderkant en zijkanten..
    Volgens mij passen die ook perfect onder zo'n koffer..

Citaat Oorspronkelijk geplaatst door robbie Bekijk bericht
    Volgens mij passen die ook perfect onder zo'n koffer..
    Robbie,
    dat is ook een optie,maar ik denk wel dat het afbreuk doet aan de retrolook van de scoot.

"B"

Retro Club Expert
    23 augustus 2011
    Dan toch op zijn minst zadeltassen.

imported_nick-z0rr
    Nou dacht ik vandaag de koffer te kunnen kopen,heeft de dealer hem gister vergeten te bestellen,wordt het dus morgen HOOP IK!!!moest maar even bellen of die er is,dit is wel het laatste wat ik bij hem bestel,heb wel een andere dealer maar die kon deze kleur niet meer leveren,maar het is wel een mooie koffer vindt ik.

Wordt vervolgd.

Retro Club Member bestbier's schermafbeelding
    17 juni 2009
    Als het de bekende koffer is met die plastic nep-antenne, prettige wedstrijd.

Ik heb er 69 euro voor betaald en vind het een partij bagger. Hij rammelt, heeft slappe scharnieren, is niet echt waterdicht en het slot is volgens mij iets uit een goocheldoos.

Voor mij niet meer waard dan 20 euro.

Citaat Oorspronkelijk geplaatst door bestbier Bekijk bericht
    Als het de bekende koffer is met die plastic nep-antenne, prettige wedstrijd.

Voor mij niet meer waard dan 20 euro.
    Ieder zijn ervaring,jij vind het bagger,ik misschien niet,ondervinding is de beste leermeester toch?.

Retro Club Expert kremers's schermafbeelding
    23 juni 2011
    En biachio al binnen ?

@bestbier--> welk alternatief zou jij dan aanbieden ?
    Oh ja en voor 20.00 neem ik hem graag van je over ;-)

Moest zeggen dat mijn topkoffer wel gaat. En idd waterdicht zijn ze niet. Maar ja voor 69.00
    Wat verwacht je ?

Retro Club Expert robbie's schermafbeelding
    23 augustus 2011
    Ik vindt 69 euro (ruim 140 gulden) een hoop centen voor een koffer die niet water dicht is!

Maar hij zal vast wel water dicht te maken zijn met bv rubber plakstrip??

Citaat Oorspronkelijk geplaatst door kremers Bekijk bericht
    En biachio al binnen ?

@bestbier--> welk alternatief zou jij dan aanbieden ?
    Oh ja en voor 20.00 neem ik hem graag van je over ;-)

Wat verwacht je ?
    Hoi Danny,
    ja hij zit er op,moet hem nog wel wat modificeren,met andere woorden de onderplaat waar de koffer op vast zit moet ongeveer 1,5 cm opschuiven richting buddyzit,kon niet verder naar achter ivm schuine stangetjes,dus iets uit onder plaat slijpen en dan past die wel,dan nog even vast zetten aan verticale stangetjes rugleuning en dan zit die steviger,trilt die niet meer,waterdicht maken rubberrand op opening koffer monteren,maar goed net wat je zegt wat wil je voor dat geld,je kunt er zelf ook veel aan doen toch?.

foto komt nog,vandaag geen tijd gehad,wordt vervolgd.

Pagina 1 van 4 123 ... LaatsteLaatste