Discussie: Scooter onderdelen!

Scooter onderdelen!

van de week eens een paar prijzen opgezocht (algemeen) voor onderdelen van de retro scooter.

ik kwam tot mijn verbazing diverse dealers tegen, waaronder RR scooters in heerlen.

het viel mij meteen op dat deze dezelfde artikelen aanbied tegen betere prijzen dan de concurent waarbij je ook nog 10 % Korting krijgt.

nu natuurlijk mijn vraag: is de korting dan ook geen echte korting of zijn de standaard prijzen te hoog?

iemand ervaring hiermee ?

Retro Club Expert chris's schermafbeelding
    7 februari 2011
    Standaard prijzen inkoop liggen extreem laag mits men grotere getalen er van in koopt.
    komt nog bij dat het een vrije markt is en ieder zijn eigen prijzen kan bepalen.
    Ook ik ben goedkope tot zeer goedkope prijzen tegen gekomen op het net.
    degene die het zelfde duurder verkopen verschuilen zich achter de kwaliteit.
    Vraag me eigen af welke kwaliteit als je die onderdelen in de zelfde fabrieken besteld.
    Dus korting klinkt leuk maar dan is er nog leuk aan verdient!

23 juni 2011
    daarom vroeg ik mij ook juist af, hoe het kon dat ik bij een kleinere dealer en geen korting goedkoper uit ben dan bij de sponsor met 10 % korting.

jammer, maar het blijkt dat je inderdaad verder moet kijken.

imported_nick-z0rr
    Ja oke je krijgt dan 10% korting,maar hoe zit het dan met de verzendkosten ik neem aan dat de sponsor de onderdelen niet gratis verstuurd?dus die kosten zijn dan ook nog voor jou rekening.

"B"

23 juni 2011
    verzendkosten betaal je over het algemeen overal Biachio ;-)

imported_nick-z0rr
    Oke wat jou antwoord betreft wel ja,maar als je bij jou in de omgeving een firma weet waar je,wat al eerder geopperd is,goedkoper uit bent ondanks die 10% korting bij RB en voor dezelfde kwaliteit dan kun je dat toch veel beter doen anders ben je een dief van je eigen portemonnaie,het zou voordeliger zijn als er in iedere hoofdstad van de provincie een dealer zou zijn die 10% korting zou willen geven aan de retroclub leden,of 1 dealer per gemeente bedenk wel dit is lauter theorie of dit in de praktijk mogelijk is,dat is nog de vraag.
    Maar goed we kunnen hier lang en kort over praten,ieder heeft hier zijn eigen ervaringen mee en meningen over en vrij om te kopen waar die het voordeligste uit is.

"B"