Pagina 1 van 3 123 LaatsteLaatste

Discussie: Wat vindt je van jou dealer/leverancier

23 augustus 2011

Question Wat vindt je van jou dealer/leverancier

Wat vindt je van jou dealer of leverancier? Moet je lang wachten op onderdelen, heb je soms het idee dat hij technisch de weg kwijt is. Ben je een hele week je scooter kwijt voor een beurtje, of ben je gewoon dik tevreden over je dealer.

Thumbs up

Ik tel dus 6 aktieve leden waarvan er drie zeer tevreden zijn over hun dealer en de andere leden doen het onderhoud zelf. dat is een prima resultaat.

Retro Club Expert kremers's schermafbeelding
    23 juni 2011
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Piet san Bekijk bericht
    Ja helaas geen idee hoe het kan, maar je kan helaas posten blijven maar idd er zijn altijd maar 4-6 leden die reageren.

jammer ! maar ja !

Retro Club Expert robbie's schermafbeelding
    23 augustus 2011
    Ik heb geen klachten over m'n dealer! Als ik iets bestel is het 2 dagen later in huis.
    Het onderhoud doe ik zelf.

23 augustus 2011
    Dat is tenminste een positief bericht. Pluim voor je dealer.

imported_bertus
    ben zeer tevreden met mijn nieuwe dealer reijs scooters uit herpen die nu ook sinds 1 oktober in veghel zit
    hebben nu eindelijk een goede zaak in veghel die er ook veel verstand van heeft
    heb mijn scooter ergens anders gekocht z Ún 3 jaar geleden
    en had hem vrijdag voor onderhoud aangeboden en was zaterdag al weer klaar dit is wat hij allemaal heeft gedaan
    kleppen af stellen
    nieuwe bougie
    nieuwe luchtfilter
    nieuwe snaar
    nieuwe olie
    nieuwe remolieslang
    nieuwe band
    remleidingen onluchten
    + adelaar op het spatbord
    + nieuwe cdi 35 km
    ik wilde dat hij sneller optrekt dat doet hij nu ook en ga ongeveer 38 40 km per uur
    kan er weer een tijdje tegen aan

Retro Club Member francescoli's schermafbeelding
    29 juli 2011
    Hoi Piet,

Ik heb m'n scooter particulier gekocht.

Heb plusminus 1,5 maand geleden nieuwe motorolie en nieuwe aandrijf(lijn)olie laten doen bij een dealer en onderhoudsman uit Leunen.
    Ongevraagd heeft ie toen gelijk mijn remolie bijgevuld en de achterrem bijgesteld, banden op spanning gezet.
    Kon 'm na een paar uurtjes ophalen, ik was geloof ik rond de 40 a 50 euro kwijt.
    Grt

23 augustus 2011
    Kijk dat zijn nou berichten waar je vrolijk van wordt. Je kunt jezelf gelukkig prijzen met zo'n goede dealer in je stad of dorp die je niet meteen het vel over de oren haalt.

imported_nick-z0rr
    Hallo,ik heb sinds 3 weken een retro scooter AEGLE WING TORINO van Benzou,2de hands bij dealer gekocht,half jaar oud,800 km op teller heb sinds dien 150 km mee gereden,opeens hoorde ik een knarsend/tikkend geluid dacht eerst dat er wat los zat,naar dealer gegaan,heeft er op gereden en hoorde het ook hij zij laat hem maar staan dan kijk ik hem zo snel mogelijk klaar,hij zette hem op de standaard,draaide aan het wiel,en zij denk dat ik het weet en ja hoor we hadden de zelfde vermoedens,wiellager defect ik zij en nu,wacht maar zij die,en haalde een wiel van een nieuwe scooter en zette die onder mijn scooter,zo zij die je kunt je reis weer voortzetten,kijk dat noem ik nog eens service fantastisch toch.

Waarvan acte.

3 november 2011
    Ik doe mijn eigen onderhoud aangezien de VOM dealer in helmond ermee gestopt is na een brand. Als kind al onderhielden we onze eigen bosmaaiers en grasmachines en andere machinerie. Dus voor mij is het een simpel onderdeeltje kopen bij de locale scooterzaak als het nodig is.

Pagina 1 van 3 123 LaatsteLaatste