Discussie: Met je scooter op de boot....naar Engeland.

1 augustus 2011

Met je scooter op de boot....naar Engeland.

Hallo beste lezers van de Retro scooter club. Ik heb sinds kort een mooie Retro weten te bemachtigen en ben er super blij mee. Nu wil het geval wezen dat het een lekker tourdingetje is en ik daar dus ook graag op mag touren. Ik woon ff in de buurt van Alkmaar en het zou mij leuk lijken om eens een keer de Pond vanaf IJmuiden te nemen naar New Castle. Even lekker een paar dagen aan de overkant kijken en 75 km op een dag moet makkelijk haalbaar wezen. Nu is mijn vraag wie heeft hier ervaring mee? Wat zijn zowel de do's en the dont's? Graag wat info over op de boot en aan de overkant. Of een leuke route voor een dag of 4 a 5. Met een Marlboro in de brand scheur ik met me scooter door heel het Engeland!

Groetjes Don Pablo.

2 augustus 2010
    Ik heb er geen ervaring mee maar is jouw scoot een brom of snor? In buitenland moet je in de meeste gevallen een helm op ook al is het een snorscooter.

Mvg:
    Martijn

1 augustus 2011
    De mijne is een brom. Gaat netjes 55 en loopt mooi. Met een snor zou het weinig nut hebben in Engeland.