Pagina 1 van 2 12 LaatsteLaatste

Discussie: RIP scooter

RIP scooter

Pfff, na 5996 Km gaat ie toch maar weg denk ik.
    Scootertje heeft me nooit in de steek gelaten tot eergisteren. Tijdens de rit van werk naar huis (savonds laat), stopt de motor. Niet meer te starten. Toch nog maatje kunnen regelen met aanhanger, want ik stond in de middle of nowhere in de polder. Moest een half uur lopen met die scooter naar afspraakpunt, ooit gedaan ? Wat een crime,,,
    Affijn ben ik daar, doe ik toch start poging, doet dat K%%^&t ding het. Alleen kan ik geen gas geven. Zodra ik gas geef stopt de motor. Nagenoeg staionair naar huis gereden. Vanmorgen gesleutelt en carb schoon gemaakt.
    Heeft geholpen maar niet 100%, Nu rijdt ie wel maar boven de 30 km gaat motor gewoon uit (niet de begrenzer, gewoon uit !!!)
    Terug naar huis gereden en voor de deur op de bok gezet. Terwijl ik regen moeders de vrouw zeg dat het me niet gelukt is om de scoot te repareren, waait dat ding om door de wind. Wr schade. Ik wil dat ding gelijk parkeren en en wat blijkt ? Voorremhendel afgebroken en voorwiel staat vast, wil niet draaien. Dus... weg er mee. Voor de liefhebber, doe maar eeen bod.

ScooterHulp Team
    3 januari 2010
    Damn balen man!!!
    Maar doe je hem er daarom uit? Omdat het ff een keer tegen zit:P??

btw heb je topic ff verplaatst naar algemeen...

13 februari 2010
    Hij is al eens eerder omgegooid bij de AH voor de deur. Plastice delen beschadigd. Nu door de wind omgewaaid, wr schade. Retro'tje ziet er niet meer uit. Ooit nieuw gekocht voor 750 euro, dus 6000 km in 16 maanden vindt ik acceptabele afschrijving. Reparatie is 'reken op 200 a 300 meneer'.
    Zonde, zonde, ja ik weet het. Heb een niet zo veel voorkomende groene.
    Bijgevoegde afbeelding(e) Bijgevoegde afbeelding(e)

ScooterHulp Team
    3 januari 2010
    JA zou echt zonde zijn als je hem er uit deed man. Weetje dat hij een keer valt kan gebeuren. Misschien volgende keer iets meer rekening houden met de weersomstandigheden;) Je scooter buiten zetten met deze wind is natuurlijk een kleinbeetje vragen om problemen vind je ook niet?

Mijn scooter heeft ook schade 360 euro, maar laat hem wel weer fixen. HEb geld van de verzekering gekregen dus voor mei staat hij weer mooi te glimmen.

Retro Club Member wilger's schermafbeelding
    3 juli 2010
    Wind hoeft geen beletsel te zijn, mijn scoot staat altijd buiten op de zijstandaard met een doek er overheen, en is nog nooit weggewaait.
    En er zijn toch al behoorlijke stormen langs geweest.
    Wel de eerste keer was mijn doek er half af gewaaid, heb ik ondervangen door hem vast te zetten met een snelbinder.

13 februari 2010
    Gisteren mijn nieuwe scooter opgehaald :thumbsup:
    Gelijk maar opgepimpt en alarm laten installeren.
    Foto's, jazeker maak ik morgen als zonnetje hopenlijk schijnt, nu mistig hier.

Retro Club Expert chris's schermafbeelding
    7 februari 2011

Unhappy

Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Mossie Bekijk bericht
    Gisteren mijn nieuwe scooter opgehaald :thumbsup:
    Gelijk maar opgepimpt en alarm laten installeren.
    Foto's, jazeker maak ik morgen als zonnetje hopenlijk schijnt, nu mistig hier.
    Niet echt mooi weer vandaag

13 februari 2010
    Hier de pics, wat laat maar had netwerk probleem thuis en kon www niet op. Bleek moeders de vrouw tijdens schoonmaken kabel eruit gehaald te hebben maar verkeerd terug geplugt.
    Bijgevoegde afbeelding(e) Bijgevoegde afbeelding(e)

Retro Club Member supervalk's schermafbeelding
    15 februari 2008
    He Mossie, mooie scooter en een aparte kleurstelling. Heel veel plezier ermee gewenst en dat je er maar vele kilometers mee gaat maken.

Gr. Martin

tukker47
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Mossie Bekijk bericht
    hoi mossie