Discussie: Fosti rijders

Fosti rijders

Ik wil graag advies van jullie.
    Zoals in een ander topic is te lezen heb ik een klein ongelukje gehad met mijn Killerbee custom retro schade 460,95.

Mijn dealer heeft een mooie fosti grande retro pimpstyle staan
    met windscherm en alles er op en er aan voor 1099 euro deze kan ik dan wel voor minder krijgen maar dat maakt niet uit.

In februari krijgt hij een nieuw model van AGM naam van het model weet ik niet en kan er op internet ook weinig over vinden.

Nu wil ik van jullie graag positieve en negatieve dingen over beide merken horen. En is Fosti ook zo'n chinees merk (volgens mij wel) ik heb er wel van gehoord maar verder weet ik er weinig van.

Retro Club Member supervalk's schermafbeelding
    15 februari 2008
    He Gerwin, Ik heb zelf een Fostii je kent hem wel en heb er nu bijna 3000km opzitten en nog geen problemen gehad. Hij komt uit dezelfde fabriek als al die andere chineesje's. De scooter die ik voor mijn vrouw gekocht had is een AGM deze heeft net 1200 km gelopen en ook nog geen dingen tegengekomen.

Waarschijnlijk bedoelt hij met het nieuwe model de zgn Old retro, dit model wordt inmiddels ook al onder andere merknamen verkocht. Het is een model gebaseerd op de Vespa met een enkel zadel of dubbel zadel. Google maar eens op Veneri scooter, dit model is nu leverbaar dan heb je een idee met een plaatje.

gr. Martin

3 januari 2010
    Hey Martin nee dat model is het niet. Heb wel een plaatje gezien en deze lijkt hij niet op. Dit is net zoiets als de AGM Vintage maar die word me te duur 2000 euro.

Vind een scooter leuk maar heeft wel zijn grenzen voor de keren dat ik er op rij.

tukker47
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door fizzzzle Bekijk bericht

hoi fizzzzle

volgens mij had ik gelezen dat je kap schade had mijn vraag is of de scooter verder nog goed is ?????

groeten ipie

3 januari 2010
    waarom ik hem er uit doe is omdat ik iets nieuws wil. Deze is nu anderhalfjaar oud en heb met het geld dat ik van de verzekering krijg en wat de scooter ongeveer op gaat brengen een leuk bedrag. Als ik er dan zeg 200 euro bij leg heb ik een nieuwe.

8 maart 2008

Fosti Scooter

Ik heb ook al ca.2 jaar een Fosti (3000km) nog nooit een probleem mee gehad. Alle Retro scooters zoals; BELLA -AGM-FOSTI ect.komen uit dezefde chinese fabriek.Trouwens ,veel Italiaanse scooters worden in China geproduceerd. Wat wordt er eingelijk niet in China geproduceerd??De meeste Computers -Flatscreen TV's- DvD spelers en noem maar op.All Made In China.
    Groetjes en succes met de nw.scooter
    RAMON
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door fizzzzle Bekijk bericht

Tang Boeng
    Amonra

11 oktober 2008
    Ik heb een Bella 50 van 2,5 jaar oud. Heeft ni 12.200 km op de klok.

Heb echter nu probleempje. Hij start niet meer.

Groetjes,

Ger.