Discussie: dagrijverlichting op de scooter

tukker47

Smile dagrijverlichting op de scooter

hallo mensen

ik heb een mail naar de rdw verstuurd met de vraag of je dagrij verlichting

groeten ipie

lampen zijn binnen

vandaag zijn mijn dagrij lampen binnen gekomen
    ovale lampjes met 3 power leds van 4,5 wat
    ik heb ze getest op een accu wat geven die dingen een licht onvoorstelbaar

groeten ipie

Retro Club Member supervalk's schermafbeelding
    15 februari 2008
    He Ipie, ben benieuwd hoe ze staan op je scooter. Kijk graag eerst even bij jou en misschien zet je wel een trend.

groet. Martin

Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Supervalk Bekijk bericht

groet. Martin
    hoi martin

gaat me niet om de trend maar om gezien te worden ik merk regelmatig
    dat je vaak over het hoofd wordt gezien op een motor of scooter en daar voor is bij mij het idee geboren om led dagrij verlichting te gaan monteren

groetjes ipie

4 augustus 2007
    Haaij Ipie,

Je gaat dagrijverlichting op je scooter zetten om beter gezien te worden.
    Ik rij al sinds een tijdje, na twee maal een noodstop en/of een levensgevaarlijke uitwijkmanoeuvre te hebben moeten maken, met groot licht. Dit ook na een tip van de politie, die proces verbaal kwam opmaken bij het laatste voorval, waarbij ik ook weer geen voorrang kreeg op een rotonde.
    Doordat ik moest uitwijken kwam ik ten val en raakte mijn scooter een andere auto. Politie kwam erbij omdat ik een gebroken pols opliep. Gelukkig was alle schade, ook die van de andere auto te verhalen op degene die geen voorrang verleende.
    Hè hè weer een heel verhaal.

Hoije hè,

Matjeuke

Citaat Oorspronkelijk geplaatst door matjeuke Bekijk bericht
    Haaij Ipie,

Je gaat dagrijverlichting op je scooter zetten om beter gezien te worden.
    Hè hè weer een heel verhaal.

Hoije hè,

Matjeuke

hoi matjeuke

ik rij altijd met licht aan maar merk wel dat je dan nog niet genoeg opvalt