Discussie: Goed windscherm retro

9 oktober 2008

Goed windscherm retro

hallo, ik vroeg me af of iemand nog een goeie tip heeft voor een alternatief windscherm voor de scooter, heb nu het standaard schrempje maar is voor mij smaak net iets te klein (te laag en te smal) zoek eigenlijk iets wat me gezicht en handen uit de wind houdt. nu zag ik bij vanderham deze.
    http://www.vanderham-trading.com/acc...windscherm.php maar die is aardig aan de prijs voor een stukkie plastic. heeft iemand ervaring met zo'n ding ?

tukker47
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door leitz Bekijk bericht
    hoi leitz

ik heb zelf ook een hoog windscherm op de scooter van het merk biondi
    en er zijn er meer mensen op dit forum die er ervaring mee hebben
    het is kwalitatief een zeer goed scherm en is ongeveer 73 cm hoog goedkoop zijn ze niet 125 euro en welke scooter heb je ?? op een retro met een breed stuur is de montage super eenvoudig er komen 2 stangen onder de beugels van het stuur zeer stabiel en je kan het scherm er zo weer afhalen ik stuur je wel een mail waar het te koop is het scherm is helemaal transparant zonder zwarte randen kijk maar in het fotoalbum kun je het scherm zien

groetjes ipie

Retro Club Member audie's schermafbeelding
    22 september 2009
    Hoi Leitz,

Dit is een hele goeie scherm sterk en stevig alleen ik vind het zwart aan de onder kant niet mooi.
    Je ziet namelijk je mooie chroome werk op je stuur niet meer.Deze scherm lijkt spreken op van een vespa, want mijn dochter heb een vespa.
    Kijk anders op roverbikes.nl

9 oktober 2008

Post

hey bedankt voor jullie snelle reacties, die schermpjes op roverbikes beschermen je handen niet, en dat wil ik wel graag. idd zoals bij een vespa. ze hebben wel een groter scherm dan wat er standaard op zit (vind ik op zich het mooiste) maar zonder bescherming bij de handen.
    mooie foto's trouwens tukker, dikke uitlaat btw ;) maar dat scherm vind ik te groot, (te breed)
    zoek eigenlijk iets zoals op die vespa. die van vanderham lijkt er het meest op (breed bij het stuur smal naar boven) maar ik weet idd niet of dat zware wel zo mooi is. nu moet ik zeggen dat ik wel een zwarte retro heb dus echt lelijk zal het (denk ik) niet worden. maar het zou mooier zijn als ik een exemplaar zou kunnen vinden zonder dat zwart. en dan het liefst niet voor de hoofdprijs ;)