Discussie: Echt het einde ???????????

imported_Tineke

Echt het einde ???????????

Wilger kan niet meer inloggen en heeft ook niet zoveel animo meer, hij zegt dat dit komt omdat er weinig mensen nog over zijn op de site.
    Hij vind het wel jammer, want hij zou graag zien dat het weer zo'n goeie site werd als het eerste jaar.
    Ikzelf zal nog 1of 2 weekjes door lezen op dit forum en dan stop ik er ook mee.

ik had gelezen dat alle vuil zou worden verwijderd, dat is nog steeds niet gebeurd.
    Als de beheerder mij nu volledige toegangs codes zou willen geven , dan wil ik dit wel een keer opschonen.
    Misschien dat ik Wilger dan ook weer zover krijg om mee te doen.

tukker47

Re: Echt het einde ???????????

Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Tineke
    Ikzelf zal nog 1of 2 weekjes door lezen op dit forum en dan stop ik er ook mee.

Misschien dat ik Wilger dan ook weer zover krijg om mee te doen.
    hoi tineke je kan contact opnemen met raoul van scooterhulp.com ze zoeken nog mensen die helpen willen het forum beheren
    het forum een keer flink opschonen is ook wel nodig
    en naar mijn idee zijn er nog tips en ervaringen genoeg om uit wisselen op het forum en er weer een nieuw leven in te blazen

groeten ipie

imported_Tineke
    ik meld mijzelf middels een open kanaal.
    indien zij dit willen, kunnen zij hier zelf een reactie op plaatsen.
    Ik ga niet op de knieen om te smeken.
    Heb zelf ook andere dingen te doen.
    Wilde alleen graag helpen, maar het initiatief moet van hun kant komen.
    ik heb hiermee, mijzelf gemeld

24 februari 2011
    Hoi Tineke,

Tijdens de overdracht van bella50 naar een andere server hebben wij geprobeerd instellingen te wijzigen om goed beheer met dit script te kunnen uitvoeren. Dit is helaas niet gelukt.

Omdat wij goede ervaring hebben met vbulletin is de wens om bella50 aan ons platform toe te voegen, dit proces verloopt momenteel moeizaam.

Ik kan vanzelfsprekend iemand toegang geven tot het beheerpaneel, wellicht helpt dat tot het moment dat we de migratie kunnen uitvoeren.

Problemen met accounts kunnen ovv gebruikersnaam en probleemomschrijving worden gemaild naar info@scooterhulp.com

imported_Tineke

terug naar het verleden gaan

Doordat alles zo lang duurt en zo moeizaam gaat haken velen dus af.
    Dat kan ik goed begrijpen. 30 juli weer online melden en dan nog zoveel problemen als we 3 mnd verder zijn.
    Bij een bedrijf zou dit rampzalig zijn.
    Ik zou zeggen;
    Gelijk weer scheiden en op een losse server plaatsen.
    Geef elkaar goede verwijzing naar elkaars site , zo kunnen 2 websites ook goed samenwerken, hoeft niet perse in 1 site te zijn.
    Anders is deze site echt verleden tijd, EN DAT VIND IK JAMMER.
    Kom op erken dat het niet goed gaat en herstel de fout, voordat er niemand meer over is..
    Ik vind dit een teken van disrespect tegen over Mandy , die ooit het idee had genomen tot deze site.
    Nog 1 week op deze wijze en ik haak ook voorgoed af.
    Jammer, ga ik op zoek naar een andere site voor informatie.

tukker47

Re: terug naar het verleden gaan

Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Tineke
    Doordat alles zo lang duurt en zo moeizaam gaat haken velen dus af.
    Dat kan ik goed begrijpen.
    Ik zou zeggen;
    Gelijk weer scheiden en op een losse server plaatsen.
    Anders is deze site echt verleden tijd, EN DAT VIND IK JAMMER.
    Kom op erken dat het niet goed gaat en herstel de fout, voordat er niemend meer over is..
    Ik vind dit een teken van disrespect van Mandy , die ooit het idee had genomen tot deze site.
    Nog 1 week op deze wijze en ik haak ook vooegoed af.
    Jammer, ga ik op zoek naar een andere site voor informatie.

groeten ipie

24 februari 2011
    Bella50club blijft 100% zeker bestaan, wij nemen momenteel de tijd die nodig is om het platform op juiste wijze te upgraden en vragen om geduld en begrip. De upgrade staat het juist functioneren voor zover ons bekend tot op heden niet in de weg ?

Problemen met account ovv gebruikersnaam mailen naar info@scooterhulp.com . Dit wordt dan per omgaande in behandeling genomen.

23 oktober 2008
    Ik heb ook al voorgesteld om als moderator het forum op te schonen, hier is ook geen reactie aan gegeven. ik moet zeggen dat ik ook niet meer op dit forum kijk. er zijn betere alternatieven.