Discussie: R.I.P Bella 50

2 juni 2009

R.I.P Bella 50

Gisteren voor mn klep gereden door een gast in zn golfje, die me geen voorrang verleende. Nu is de scooter hoogstwaarschijnlijk totallos. Want hij zit rondom in elkaar en het stuur en alles staat scheef. Heeft iemand ervaring met dit soort aanrijdingen en wat kan je het beste doen als je alleen W.A verzekerd bent bij ZLM. Schadeformulier is ingevuld, maar komt dan de schade-expert van de tegenpartij kijken of hoe gaat dat? Bij ons in het dorp zit volgens mij geen erkend scooter reparatiebedrijf, en al helemaal geen die iets met Bella`s doet denk ik.. En als de schade expert is komen kijken en hij blijkt totallos te zijn, wat voor bedrag krijg je dan als de scooter van juni dit jaar is? Heb geen bon van een dealer ofzo, want heb m van een handelaar.. Als iemand hier wat vragen kan beantwoorden zou dat mooi zijn! Bedankt alvast!!

tukker47

Re: R.I.P Bella 50

Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Ron84
    dan kan je toch contact opnemen met de handelaar en een schade rapport laten maken