Discussie: Beheerder gevraagd, nieuwe style Retro Club coming up soon !

24 februari 2011

Beheerder gevraagd, nieuwe style Retro Club coming up soon !

Hallo allemaal,

Wij zijn bezig voorbereidingen te treffen om bella50club in de style van www.scooterhulp.com te migreren.

Tevens hebben wij de naam www.retroclub.nl geregistreerd met als doel een breder retro rijdend publiek te trekken dan uitsluitend de bella 50 .

Om op een leuke manier van gedachten te wisselen komen wij graag ik contact met een fanatieke enthiousiaste forumlid of leden die het leuk vinden betrokken te zijn bij de nieuwe ontwikkelingen en eventueel iets aan sitebeheer willen doen.

Alle ideeen, suggesties welkom !

Groetjes
    Raoul info@scooterhulp.com

tukker47

Re: Beheerder gevraagd, nieuwe style Retro Club coming up so

Citaat Oorspronkelijk geplaatst door scooterhulp
    Hallo allemaal,

Alle ideeen, suggesties welkom !

Groetjes
    Raoul info@scooterhulp.com
    op zich geen vereerde zet die naam er zijn zo veel soorten retro scooters met een andere naam die er het zelfde uit zien dat kon wel eens een groot sucses gaan worden

groetjes ipie

Retro Club Member pejevedeve's schermafbeelding
    22 juni 2007
    1 jaar geleden had SF2Heino mij al eens gevraagd om lid van het team te worden..
    ik ben toen zo'n 2 maanden admin geweest ( dat was in de tijd dat jij Raoul, de zaak overgenomen had ).

maar aangezien ik het siteadmin niet kon combineren met mijn overige werkzaamheden , heb ik me toen ervoor bedankt..
    [url=http://giggle.yourbb.nl/][img]http://home.tiscali.nl/carsmodelautos/4takt/banner.jpg[/img][/url]

24 februari 2011
    hoi shadow,

Mocht er inmiddels wel tijd zijn om een bepaald fora mede te supporten met advies dan horen we dat graag.
    Leuk je hier weer te ontmoeten in elk geval !

groetjes
    raoul