Beste forum leden, als een van de grotere importeurs van scooters in Nederland komen we nu met de "HAVANA" we hebben veel tijd en aandacht geschonken aan deze scooter, het totaal vernieuwde front en het eigen merk motor "Rover Bikes" maken deze scooter tot een echte wannahave. De scooter wordt geleverd met vloerdelen van aluminium, lichtmetalen sideskirts , alarm, keuze uit 4 kleuren zadels en volledig rijklaar afgeleverd aan huis voorzien van een kenteken. Onze ophaalservice bij reparaties, ongelukken of onderhoud garandeerd zorgen ervoor dat u altijd geholpen wordt in geval van nood!
Uiteraard door geheel Nederland, Belgie en Duitsland.

Ga naar www.rover-bikes.com daar vind u de "HAVANA"

Nog even dit: Indien u vragen heeft over uw Retro of aanverwante scooters dan kunt u deze stellen via info@rover-bikes.com , ik lees veel vragen maar vaak kloppen de antwoorden van forumleden niet, Ons professioneel team helpt u graag uit de brand indien u dit wenst.
Alle onderdelen in alle kleuren hebben wij voorradig en zijn via www.rover-bikes.com te bestellen.