Discussie: Motormania niet te vertrouwen?

14 maart 2011

Motormania niet te vertrouwen?

Beste Forumleden,

Dit bericht even ter waarschuwing. Ik heb een aantal maanden geleden een Bella 50 gekocht via Motormania MM-Exclusief in Sittard. Zij hadden een 'zomeractie' waarbij ze direct aan particulieren leverden, met wat korting.

Ik wilde witte banden op mijn scooter, maar deze waren 'even' niet voorradig. Ze zouden er na max 6 weken zijn, maar ik heb ze nog altijd niet ontvangen.
    Verschillende malen contact gezocht via email en telefoon, maar dit bedrijf lijkt van de aardbodem verdwenen. Zelfs hun website werkt niet meer. Het zou natuurlijk kunnen dat zij de handdoek in de ring hebben gegooid door alle concurentie, maar je lopende orders afhandelen is dan wel het minste wat je kunt doen.

imported_Jean
    Welke url hebben die dan, niet deze neem ik aan? http://www.motormania.nl/catalog/ dit bedrijf ligt in Wijhe.
    Mss hebben ze de website van naam veranderd...dit lijkt er wel veel op...niet?

14 maart 2011
    Neen, da's een ander bedrijf met dezelfde naam..

Motormania is het bedrijf dat claimt de 'enige echte' Bella 50 te verkopen, de rest zouden allemaal kopien zijn van hun model. Onzin natuurlijk, maar goed.

24 februari 2011

Op verzoek van Matjeuke

23 oktober 2008
    Dus de ''Enige Echte Bella'' is niet meer? :lol: Stelletje Jokers bij MM

14 maart 2011
    Pijnlijk verhaal zo te zien. Met die Akalp had ik ook telkens te maken, hij heeft mij steeds aan het lijntje gehouden omtrent de nalevering van die banden.
    De goede man had natuurlijk ook even kunnen bellen en de situatie kunnen uitleggen, maar dat was blijkbaar te veel moeite voor de enige echte bella 50 importeur, welke in tegenstelling tot zijn conculegae wel goede service zou verlenen.

Let dus goed op, ze maken een doorstart onder vergelijkbare naam!

Enneh, eerlijk duurt het langst.. Naar mijn jaar garantie zal ik wel kunnen fluiten.