Discussie: Je hebt 27 graden, 45 scooters, 56 mensen en 1 supervalk: 9 september toetocht

Retro Club Expert funny16's schermafbeelding
    29 mei 2012

Je hebt 27 graden, 45 scooters, 56 mensen en 1 supervalk: 9 september toetocht

Wisten jullie dat Arnhem de enigste stad is in het land waar nog Trolleybussen rijden. Dan kan het niet missen dat PV De Trolley's daar iets mee te maken heeft. Precies, hun remise/clubhuis was de start- en eindplek van deze, geloof 4e, toertocht der Retro's.

Met de zon hoog aan de hemel en een tank vol benzine stond mijn/onze scooter te glimmen op de aanhanger. Om 10.15 uur waren we in Arnhem en werden we ontvangen door Martin, alias Supervalk. Hij is de stimulerende kracht achter het Retro-geweld van deze dag. En geloof me: een compliment voor hem en zijn team zijn zeker op zijn plaats.
    Van het parkeren van de aanhanger tot en met het bord chinees als afsluiter alles was piekfijn geregeld. Tezamen met zo'n 45 scooters ( waaronder 4 solexen ) werd omstreeks elf uur gestart met deze prachtige tocht. Vanaf Arnhem richting Oosterbeek reden we zomaar plotsklaps de natuur in. Prachtig gebied en eerlijk, wij brabanders zijn veel gewend, maar dat heuvelachtige landschap op de veluwe heeft toch ook wel iets. Met een constante begeleiding van een Motor en begeleidingswagen kon ons niks gebeuren. Kruisingen werden afgezet en ik kreeg soms het gevoel dat ik Sinterklaas himself was, want er werd op verschillende plekken gezwaaid naar deze caravan van ruim 56 mensen.
    Helemaal top was het dat Martin op het allerlaatste moment nog een beroep kon doen op de firma RK scooterservice uit Arnem/Elden, die de taak als 'bezemwagen" op zich nam.
    De mobiele monteurs hebben slechts 1 keer ondersteuning moeten geven tijdens de tocht ( of ik moet wat gemist hebben...). Moet zeggen dat je pas vanaf een scooter kan zien hoe mooi nederland kan zijn: Lunteren, Harskamp Otterlo en nog tal van andere plaatsen werden tijdens deze tocht doorkruist.

Wil en Biachio waren eveneens van de partij en onderweg hebben we verschillende onderwerpen van de Retroclub besproken. Echt waar; er moeten meer Retro-rijders van 'onze' club aanwezig zijn op een dergelijke meting. Dat verbroederd..
    En niks zo leuk om eens de mensen te ontmoeten achter alle berichten hier.

Na een tussenstop met hamburger en cola / Ice-tea en broodje kroket begonnen we aan de terugtocht richting Arnhem. Ik wist trouwens niet dat je in "gelderland, soms wel een half uur op een hamburger moest wachten.. :) " dat gaat bij ons vlugger...hahaha.

Via de Rijnkade in Arhem zetten we koers naar de remise.
    Bij aankomst in het honk van de Trolley's waren de tafels in gereedheid gebracht voor het Chinees-buffet, wat een ieder zich goed liet smaken. Mooie sfeer, goed eten en gezellige mensen en mooi weer, dat moet je anno 2012 dus koesteren.

Na nog wat gekletst te hebben ging de scooter weer op de aanhanger en richting het brabantse. We waren in de auto over 1 ding het al helemaal eens: Goed georganiseerd, wij zijn er de volgende keer weer bij. !!!

Rest mij dan ook om hier nog ff iedereen te bedanken. Ik vind namen noemen altijd lastig ik hou het bij 1: Supervalk, Martin. Als ik zeg bedankt voor de super dag, dan moet je dat zeker ook overbrengen aan al die mensen die deze tocht mede hebben mogelijk gemaakt. De Trolley's hebben een super indruk achtergelaten. Arnhem ben zuinig als enigste stad op dit 'volk'.

Thanks for the funny day!!!

Funn & CO
    Stanny en Maud.

Hier een paar foto's om een indruk te krijgen..
    Bijgevoegde afbeelding(e) Bijgevoegde afbeelding(e)
    Laatst gewijzigd door funny16; 9 september 2012 om 22:08

Retro Club Expert kremers's schermafbeelding
    23 juni 2011
    Jullie hebben je in iedergeval geamuseerd.
    Fijn om te lezen.

Ja komende rit zijn we er zeker bij, maar mag ook wel wat zuidelijker ;-)

Zie de foto's graag verschijnen.

Retro Club Master Biachio's schermafbeelding
    9 januari 2012
    Hoi Stanny,
    Je bent je beroep mis gelopen je had verslaggever moeten worden,leuk geschreven man,wij zeggen hier wel eens:ga zo door en gij zult spinazie eten,maar goed dit geintje ter zijde,het was een fantastische dag pressies zoals jij het beschreven heb,Stanny prettige avond nog en we schrijven weer groetjes daar.
    "B"iachio

TAKE IT EASY,OR EASY TAKES YOU!!

Retro Club Member supervalk's schermafbeelding
    15 februari 2008
    Stanny, vol trots heb ik jouw verslag gelezen en vind het erg leuk om te lezen dat de dag jullie bevallen is. Natuurlijk heb ik alle complimenten doorgespeeld naar mij team.
    Wat ooit als een grapje aan de bar begonnen is is nu uitgegroeid tot een hele organisatie, je moet weten dat we nu 45 scooters hadden maar dat we ook 14 afzeggingen hadden van mensen die de andere keren wel mee zijn gegaan.
    Wij gaan ons best doen om de volgende tocht weer net zo aantrekkelijk te maken als de afgelopen tocht en ik hou jullie op de hoogte.

Retro Club Expert funny16's schermafbeelding
    29 mei 2012
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door supervalk Bekijk bericht
    Hoi Martin,

Dan zullen we zeker alles in het werk stellen om er weer bij te zijn.
    Nogmaals bedankt voor de gastvrijheid en mooie tocht!

stanny

Soortgelijke discussies

1. AM nodig als je al een ABE hebt
    By ceewa45 in forum Wet en Regelgeving
    Reacties: 2
    Laatste bericht: 14 juli 2009, 22:32
  2. Scooter lange mensen, help me met mijn keuze, please.
    By Leppidus in forum Algemene Vragen
    Laatste bericht: 22 juli 2008, 20:47
  3. Sommige mensen mankeert iets gewoon ...
    By SF2Heino in forum Relax Corner
    Laatste bericht: 21 januari 2008, 20:00
  4. Mensen vraagje
    By Soulpower in forum Relax Corner
    Laatste bericht: 19 augustus 2007, 05:51
  5. stotteren tomos help mensen.
    By wimpie in forum Algemene Vragen
    Reacties: 2