Discussie: Mijn eerste(alleen)toer tocht.

Mijn eerste(alleen)toer tocht.

Revrie's
    Heb vandaag mijn eerste tour tocht gemaakt,dit naar aanleiding van een adres waar ik naar toe wilde (Gendt) nabij Arnhem/Nijmegen,daar hebben ze namelijk accessoires te koop voor de scoot vandaar,maar helaas zaterdags gesloten (ze verkopen namelijk ook andere artikelen dan voor de scoot)vandaar dus,ik dacht ga niet de zelfde weg weer terug en ben gereden via Doornenburg heb daar wat genuttigd en ben met de pont over gevaren richting Pannerden ben toen richting Zevenaar gereden en voor Zevenaar naar Didam daar even wat rond gereden in het dorp en toen richting thuis haven Doesburg,was een leuke route (85km) veel natuur mooie dorpjes,was wel fris maar had me er op gekleed,wind dichte jas,sky broek,handschoenen en een petje speciaal gekocht voor op de scoot,perfect,en op het einde van de rit nog even een bloemetje voor de vrouw gekocht,zij was namelijk ook maar alleen zonder mij toch,snik snik(geintje),nou dit was dan mijn eerste ervaring met een,alleen,tour tocht.

Revrie,

Retro Club Member supervalk's schermafbeelding
    15 februari 2008
    H Bert, dus je bent al aan het oefenen voor de grote toertocht van 20 Mei .s.? Deze week worden alle details hierover bekend gemaakt dus hou de site in de gaten.

Gr. Martin

Retro Club Expert kremers's schermafbeelding
    23 juni 2011
    @ Supervalk ==> Niet te snel laten komen, dan hebben wij de vakantie weer bijna om !

Supervalk,

Ik ben benieuwd wat het gaat worden spanneeeeeeeeeeeend,was het alvast maar ma,di,wo,do,of vrijdag,dan weten we meer toch?

Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Supervalk Bekijk bericht

Gr. Martin
    Ben iedere dag online,hou het zeker in de gaten.

"B"(iachio)

imported_nick-z0rr
    Jaaaaa,nog een paaaaaaaaaar dagen voor aankondiging spanneeeeeeeeeeeeend!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (Toch(t)??)

Retro Club Expert kremers's schermafbeelding
    23 juni 2011
    mocht er nou iemand vanuit het zuiden zijn, die mee gaat en de scooter op de aanhanger zou zetten en wellicht nog en plekje vrij heeft.

Dan wil ik er graag gebruik van maken.
    De kosten worden dan uiteraard gedeeld ;-)