Pagina 1 van 2 12 LaatsteLaatste

Discussie: Aanwezigheid bij evenementen.

imported_nick-z0rr

Question Aanwezigheid bij evenementen.

Retro rijders,
    Ik loop al een tijdje rond met het idee om aanwezig te zijn bij plaatselijke evenementen,dit om teneerste,de Retroclub te promoten en ten tweede onze mooie Retroscooters te showen,heb geen idee hoe te organiseren maar met een aantal mensen moet dit toch te realiseren zijn,heren organisatoren wat vinden jullie van dit idee?ik vind namelijk dat er eens meer naar buiten getreden moet worden,misschien dat ik er te makkelijk over denk,maar daar kan dan over gediscussieerd worden.

Aldus,

30 juni 2006
    Hoi B!
    Zijn ideeen over..... binnenkort meer hierover hopelijk :-)

Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Admin Bekijk bericht
    Hoi B!
    Zijn ideeen over..... binnenkort meer hierover hopelijk :-)
    Oke mooi ik hoor het tzt wel succes.

23 augustus 2011
    Ik zou het ook wel mooi vinden om aan evenementen en toertochten deel te nemen maar er blijft altijd de afstand tot het evenement dat met onze (snor) retro vaak roet in het eten gooit. Om een voorbeeld te geven, zou ik best graag een elfstedentocht willen ondernemen maar voor de afstand van noord limburg tot friesland heb ik alleen al een dag of mischien wel meer nodig. Of een mooie tocht op de veluwe, ben je toch een paar uur onderweg om daar te komen.

Hoi Piet,
    Ja ook ik zou wel eens een tocht willen maken door Limburg,maar het zelfde dilemma de afstand,dus we zijn genoodzaakt om dan in onze eigen regio's te gaan "tochten"is ook wel mooi natuurlijk.

23 augustus 2011
    Of je zou er iets op moeten verzinnen om de scoots zonder beschadigingen op de startplaats te krijgen. Mijn omgeving heb ik wel gezien, daarom is het voor mij mooier om in het zuiden bij Danny of op de veluwe/achterhoek een tochtje te maken.

imported_nick-z0rr
    Zou je dat er voor over hebben,eerst 3 uurtjes rijden,dan een tourritje maken en dan weer 3 uurtjes terug rijden,lijkt me wel vermoeiend hoor.

Retro Club Expert kremers's schermafbeelding
    23 juni 2011
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Piet san Bekijk bericht

Thnks !

wacht nog heel even af of er nog animo gaat komen, anders plannen we zo een keer een zondag indien je kunt

23 augustus 2011
    Ik rij of vlieg voor mijn andere hobby ook wel een paar duizend km per jaar. Wat dacht je van een ritje op en neer van Venlo naar Den Haag of Brussel of Antwerpen om even een avondje met de jongens daar over de hobby te kletsen en nieuws uit te wisselen. De afstand is het probleem niet, maar hoe krijg je je scooter mee. Of je maakt er een hele dag van en gaat met de scooter van huis en weer terug.

Retro Club Expert kremers's schermafbeelding
    23 juni 2011
    @Piet san ==> Voor een leuk weekendje hebben we nog een 3 persoons slaapplek over.
    dus WELKOM ;-)

Pagina 1 van 2 12 LaatsteLaatste