Discussie: Achterhoek rit??

imported_nick-z0rr

Achterhoek rit??

hoi allemaal,
    Wat dachten jullie van een leuke route door de achterhoek? (Gelderland)hele mooie omgeving leuke binnen wegen dorpjes en terrasjes (ook belangrijk natuurlijk)en natuurlijk promotie voor ONZE!!Retro Club in deze streek van Nederland.
    Nou enthousiastelingen,laat wat van jullie horen!!zodat de organisatoren hier op kunnen inspelen.

"B"

imported_nick-z0rr
    Retro rijders,
    Waar blijft jullie reactie,deze topic is 51x gelezen zijn er dan geen collega rijders genoeg Mannen/Vrouwen,geen intresse?het is toch ook eens leuk om de achterhoek te verkennen ik garandeer julie dat er hele leuke route's te rijden zijn mooie natuur,en zo zie je ook nog eens wat van de achterhoek dan wel van het achterland,wat ook mooi is Montferland dat is in de buurt van S'Heerenberg.

Nou collega's laat eens wat horen of je nou wel of geen interesse heb zodat er een beeld gevormd kan worden van ideeŽn wat betreft de route's of bezwaren die er kunnen zijn zo van:Ik zou het wel leuk vinden maar het is te ver weg van mijn woonplaats bijvoorbeeld of ik weet ook nog een leuke route,dit is niet alleen voor mijn van belang maar ook voor de organisatoren zodat zij een beeld kunnen formen wat betreft de intresse's bij de RETRO rijders.

Ik(wij)horen van julie??

"B"

9 januari 2012
    Geen interesse in een achterhoek rit??

wil
    wil is offline
    Retro Club Expert wil's schermafbeelding
    12 februari 2009
    Wij wel.

Wil en Jose

9 januari 2012
    Kijijijijijijijijijk,in iedergeval de eerste 2 van de wat zal ik zeggen..........25?,nou Martin (supervalk) het begin is er toch?

Retro Club Expert funny16's schermafbeelding
    29 mei 2012
    Wanner gaan we wat doen....??

Ik ben ook van de partij, ( wij dan Funnn & CO )

9 januari 2012
    Kijijijijijijijk we gaan de goede kant op.

9 januari 2012
    Hallo oud leden van voor de 2de crash,en van heden natuurlijk,of er nog een tour in zit,ik betwijfel het gezien het animo weinig tot geen reactie van de tourtocht afgelopen mei en ook geen reactie van de organisator(Martin)tenminste nog niet,zou heel heel erg jammer zijn als dit alles geen doorgang meer kan vinden,heb wel zo'n vermoeden wat de oorzaak zou kunnen zijn,maar ja dat is weer een ander verhaal,misschien een nieuwe discussie?.

Achterhoekrit mmmmmm....of die doorgang zal vinden????kijk ik ben met dat idee gekomen omdat ik uit ervaring weet dat de achterhoek een schitterend tour gebied is,nostalgische dorpjes,mooie landerijen en natuurlijk leuke mensen,alleen heb ik helaas niet de mogelijkheid om zoiets te organiseren hiervoor is organisatie talent nodig,en ik heb wel talentmaar niet om zoiets als een tourtocht te organiseren.

Dus als er mensen zijn die denken wel hiervoor talent te hebben dan hoor ik dat graag.
    Laatst gewijzigd door Biachio; 24 juli 2012 om 18:53