Discussie: Tourtocht

13 augustus 2011

Tourtocht

Hallo,

Ik ben nieuw in de "scooter wereld" en heb sinds kort een Benzhou retro scooter. Ik zou graag een tourtocht in Limburg willen rijden en evt. mee helpen organiseren. Zijn er mensen die weten of er nog tourtochten gepland staan of die met mij willen kijken hoe dit te organiseren?

Mvg Marcel

ScooterHulp Team
    3 januari 2010
    Stuur Kremers even een bericht.
    Die heeft al meerdere malen geprobeerd zoiets op gang te zetten daar.

Retro Club Member francescoli's schermafbeelding
    29 juli 2011
    Hallo Marcel,

Persoonlijk zou ik het ook heel leuk vinden alleen............Limburg is heeeel groot :)
    Zelf woon ik in de "kop"van Limburg (Venray), op de grens van Limboland en de Brabanders en Gelderlanders.
    Van mij uit is het naar bijvoorbeeld Maastricht en/of Heerlen/Valkenburg die kanten op meer als 100 km.

Ik denk dat de onderlinge afstanden een of het probleem is: Zal wel animo zijn voor dit soort zaken maar dat enkele leden van ons clupje in dezelde stad/dorp wonen of streek zal sporadisch zijn.

En daarbij rijden we allemaal met verschillende snelheden:
    snor, brom of opgevoerd.
    Zelf heb ik een snorscooter in originele staat die zonder wind in de rug 37 km per uur rijd (op de politie rollenbank vorige week :)) en heuvelafwaarts 40 plus kan.

Ik sta er in ieder geval heel positief tegenover om 's samen een stukkie te gaan rijden of bijvoorbeeld een keer spontaan wat afspreken om wat over retro scooters te lullen etc.

Grtz,
    Francescoli.