Pagina 1 van 2 12 LaatsteLaatste

Discussie: Verslag Toertocht 2011 22 Mei j.l.

15 februari 2008

Verslag Toertocht 2011 22 Mei j.l.

Na maanden van voorbereiding, puzzelen en "proefrijden" hebben we Zondag 22 Mei j.l. de 2e Retro-toertocht gereden. Dit jaar was gekozen voor een start vanuit Arnhem mede omdat we het samen organiseerden met P.V. de Trolley's.

Alles is te regelen MAAR één ding niet en dat zijn de Weersvoorspellingen, na angstvallig "buienradar" in de gaten te hebben gehouden bleek dat het deze dag toch nog wel meeviel qua voorspellingen dus vol goede moed verzamelden wij ons op het terrein van "Breng", waar iedereen werd ontvangen met een kop koffie .

Ondanks dat wij in de laatste week werden geconfonteerd met een aantal afzeggingen (11 stuks!!!) stonden we om om 10.30 uur met 24 scooters en 2 antieke solexen gereed voor vertrek.

De route ging via de Rijndijk ri. Doornenburg - Gendt - Bemmel naar Nijmegen om vandaar via Ooij - Tiengeboden - Kekerdom -Millingen a/d Rijn naar Bimmen (Dld) te rijden.
    Daar aangekomen bij het cafe "Bei Gemma" werd iedereen voorzien van een heerlijke lunch en de nodige versnaperingen. Juist toen wij op ons lunchadres aankwamen scheen de Zon zo heerlijk dat het zelfs mogelijk werd om op het terras te zitten

Nadat iedereen zijn "buikje" weer rond had, zijn we terug gereden naar Millingen a/d Rijn alwaar we met een veerpont de oversteek over de Rijn maakten zodat we in Pannerden weer aan "wal" kwamen en even de tijd werd genomen voor een groepsfoto

Vandaar voer de tocht ri. Loo - Groessen - Duiven, Westervoort weer terug naar Arnhem waar de hele groep om 16.30 weer aankwam. In de kantine van "Breng" ging de tap nog even aan zodat iedereen onder het genot van een drankje zijn ervaringen van deze dag kwijt kon.

Aan alle reactie's te merken die wij ontvingen na afloop van de enthousiaste deelnemers kunnen wij niet anders opmaken dan dat iedereen het REUZE naar hun zin heeft gehad en de dag dan ook is verlopen zoals wij hem hadden bedacht.
    Nadat wij iedereen bedankt hadden voor hun deelname mochten wij namens SCOOTERHULP.COM iedereen voorzien van een T-Shirt als herinering en gingen ze allemaal voldaan huiswaarts

Tot slot wil ik zeker een aantal mensen bedanken die geholpen om deze dag tot een succes te maken;

-P.V de Trolley's voor het beschikbaar stellen van hun Kantine en hun sponsorbijdrage

-Scooterhulp.Com voor de sponsorbijdrage en de T-Shirts

-Van Amerongen Arnhem voor de begeleidingsscooter en Bruno de verkeersregelaar

-Van Rooij Tweewielers voor de "Bezemwagen" (gelukkig niet nodig geweest)

-Bei Gemma voor het verzorgen van de Lunch

En zeker niet op de laatste plaats ALLE deelnemers voor hun deelname en enthousiaste reactie's waardoor wij nu al besloten hebben dat er een vervolg komt en wel op;

20 MEI 2012 DUS NOTEER NU ALVAST IN UW AGENDA DEZE DATUM VOOR DE 3E RETRO-TOERTOCHT.

3 januari 2010
    Ja de dag was ook 1 groot feest.
    Alleen ik heb de koffie gemist hoor;) Komt ook omdat wij iets te laat aankwamen haha.

Ik zal de bus alvast weer reserveren voor volgend jaar.

Gerwin,

De koffie hou je dan tegoed. En je broer weet dat ik nooit iets vergeet he :) :)
    Was klasse dat jullie toch aanwezig waren en graag tot volgend jaar !!!!

Gr. Martin

Tuurlijk waren wij er.
    De eerste tocht was al gezellig en hoorde van Erica zulke mooie verhalen dat ik wel
    mee MOEST gaan.

Als je de tocht volgend jaar weer ga organiseren moet je me ff laten weten.
    Mischien kanik je met bepaalde dingen helpen.

15 februari 2008
    Gerwin, jouw aanbod staat en ik zal aan je denken. Zoals gezegt 20 Mei 2012 gaan we er weer voor en gaan we voor nog groter en nog beter :) :)

gr. Martin

imported_Funny16
    Tjeee...ik/wij hebben dus wat gemist. het was zo te lezen gezellig en een mooie omgeving. Je snapt dat wij 20 mei al hebben genoteerd..

Wat ik zo lees: complimenten aan een ieder die zich hiervoor ingezet heeft, zonder da'k er zelf van heb kunnen genieten. Mooi als je zulke dingen kan en wil organiseren.

toppie!

funnnnnnnn

3 januari 2010
    Hey Funny goed dat je de datum hebt genoteerd.
    Ben nu zefl ook al aan het denken wat we volgend jaar kunnen gaan doen.
    Het moet natuurlijk ieder jaar mooier gaan worden he;)

Maar dat kunnen we aan Martin wel overlaten heb ik gemerkt

15 februari 2008
    Gerwin, Ere wie ere toekomt maar ik heb het natuurlijk niet alleen gedaan. We waren met z'n 4en Roy (mijn zoon) en Bruno (de verkeersregelaar) en natuurlijk mijn vrouw Josephine hebben er ook tot bijgedragen tot deze succesvolle dag.

Waarvan notie :) :)

Gr. Martin

imported_Tineke
    Ik heb veel aan jullie gedacht op de zondag, gelukkig hadden jullie mooi weer.
    Hoop dat volgend jaar de rit rond utrecht kan zijn.
    Dan zal ik er ook bij willen komen.
    Geniet al van jullie reacties.
    Groet Tineke

3 januari 2010
    Hoi Tineke dan had je er vorig jar bij moeten zijn.
    Toen zijn we vanuit Amersfoort gestart.

Pagina 1 van 2 12 LaatsteLaatste