Discussie: opvalland

Retro Club Member wilger's schermafbeelding
    3 juli 2010

opvalland

Ik zie toch veel namen en woonplaatsen voorbij komen, maar over samen rijden hoor ik maar enkele.
    Het is dat de club een oproep doet om voor een tweede maal een toertocht te organiseren,
    Hoop dat het lukt en dat er meer mensen komen, want dat is gezelligheid ten top.

Ik woon zelf in de cirkel AMsterdam zuidoost/Abcoude/Driemond/weesp , rijd vaak richting older richting almere lelystad of richting hilversum en utrecht.
    Maar ik zie en hoor weinig mensen die samen willen afspreken om te gaan rijden.
    Denk niet dat het MOET, maar bedenk wel dat het ook gezellig kan zijn.

16 augustus 2010
    woon zelf in het oosten en zou niets liever willen dan toeren op een retro.
    echter nog niet in bezit van retro.
    ff geduld nog

eduard
    Ik woon in Berkhout en ik heb het ook geprobeerd om een ploeg bij elkaar te krijgen. Maar je krijgt niet eens antwoord op de vragen. Geef mij maar de begintijd terug toen was gezelligheid nog gewoon. Er was ook van alles geregeld met medewerking van rover maar je hoord niks meer van de mensen van de bella klub heel jammer

Retro Club Member supervalk's schermafbeelding
    15 februari 2008
    Hoi Black Bella, dat het wel degelijk wil lukken hebben we meegemaakt tijdens de toertocht op 1e pinksterdag j.l. De opkomst was met 12 rijders een succes en daarom proberen we het nu weer op 24 oktober a.s.
    Je bent natuurlijk afhankelijk van een aantal factoren zoals de weersvoorspelling, de vertrekplaats enz. enz. maar om nou te zeggen dat het heeft te maken met de gezelligheid op de site daar geloof ik niets van. Juist de afgelopen maanden is het aantal leden sterk gestegen en ook de nieuwe leden reageren actief op de topics.
    Ik hoop dat je weer vaker aanwezig bent en dat je 24 Oktober meerijdt.

gr. Martin

Retro Club Member wilger's schermafbeelding
    3 juli 2010
    Hallo Martin
    Ik vind het natuurlijk geweldig zo'n toertocht, maar dat is maar een aantal keer per jaar.
    Voorheen reed ik altijd met zijn 2, ( helaas is mijn maat overleden.)
    Daarna reed ik met iemand anders , maar ook die is wegens gezondheids redenen afgehaakt.
    En op oproepen rond abcoude/weesp/driemond/ duivendrecht of amsterdam zuidoost hebben geen nieuwe toerrijders zich meer gemeld.
    Terwijl er in deze omgeving toch zo ongeveer 20 a 25 rond rijden.
    Ik vermoed dat een paar zich wel op de site hebben gemeld , maar zich erg stil houden.

En Black Bella, ik heb op de oude site weleens aan gegeven dat ik halverwege tegemoet wil komen en dan samen te rijden, dat is er helaas ook nog nooit van gekomen.
    Een rondrit om het korte ijselmeer rondje zou toch best kunnen
    Mensen uit de polder zouden ook kunnen en dan het rondje ?

15 augustus 2010
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Supervalk Bekijk bericht
    daarom proberen we het nu weer op 24 oktober a.s.
    ik zou graag een keer mee willen doen met een tourtocht.
    nou zie ik dat er rond 24 oktober weer een tourtocht word georganiseerd, nou zou ik graag willen weten waar het in de buurt is.

groetjes jurgen

eduard
    Hallo Martin en Wilger.
    Ik heb zeker zin om mee te rijden in een tocht. Ik heb het ook diversen malen gedaan buiten de klub om. Ik woon in Berkhout en ben al een paar keer naar Haarlem geweest op de bella. Dat was super en dan met mijn viskar er achter met heel veel bekijks en komplimenten over alles. Daardoor heb ik ook meer bella rijders ontmoet in de omgeving waar ik nu woon. En de omgeving hier is super mooi dat weet Wilger wel. Klein dorp met 1800 inwoners.

Met vriendelijke groet,

Ed en Thea

Retro Club Member supervalk's schermafbeelding
    15 februari 2008
    Hoi Saphira, Natuurlijk ben je van harte welkom, ik zou zeggen hou de topic over de toertocht in de gaten bij "Evenementen" binnenkort komen we met meer details..

Ed en Thea, ik zou haast zeggen welkom terug bij de club :) Jullie wonen zeker in een mooie omgeving maar helaas voor mij net iets te ver maar wat jij zegt is wel heel herkenbaar.

gr. Martin