Pagina 1 van 2 12 LaatsteLaatste

Discussie: Margraten---Amsterdam

Margraten---Amsterdam

Rover bikes Disegno opgehaald in Margraten en terug gereden naar Amsterdam
    Hij had een extra service beurt gehad , omdat ik toch wel veel rijd, dan doe ik liever een beurt iets vroeger dan te laat.
    ze vroegen gelijk of ik niet iets extra olie wilde hebben voor onderweg .
    Ze wilde me wel met alles helpen, maar daar ik vertrouwen heb in hun service en kennis van de scooter, hoefde ik naruurlijk alleen hun wensen voor een goede reis. En een glimlach.

Ik vertrok al om 5:30 van huis af richting Margraten ,
    Dit deed ik met de metro en dan de trein naar maastricht , daarna de bus naar Margraten, alwaar ik om 9:30 uur aankwam.

En het was maar 263 KM

Het was een echte Monster rit, maar ik ben blij dat ik het gedaan heb , want het was een hele leuke ervaring, en een mooie rit om te rijden.

tukker47

Re: Margraten---Amsterdam

Ik had in ieder geval wel mooi weer , dus dat was goed gepland.

heb je snel gedaan wilger op een snorscooter die rijdt toch 25 kilometer per uur ??? :D trouwens bedankt voor de tip van het windscherm ik heb hem vandaag gemonteerd simpel en stabiel scheelt een hoop vliegen op de tanden :D

groetjes ipie

19 mei 2008

Re: Margraten---Amsterdam

Ik had in ieder geval wel mooi weer , dus dat was goed gepland.
    Nou, nou 263 km hoe is het met je zitvlak en rug?? Veel plezier ermee Wilger en vee lveilige km
    Groetjes Geert

eerlijk

Zal eerlijk zeggen dat ik de begrenzers eruit heb en hij kan 60 per uur rijden.
    Maar al met al is het toch echt wel een monster rit.
    Zal het niet snel meer doen , tenzij er een mogelijkheid is om met meerdere deze rit te rijden.
    Alleen dan word het met rusten wel wat langer dan die 10 uur.
    Mijn stops waren steeds erg kort.

Wie meld zich aan om een andere monster rit te rijden.
    Ik wil wel.

19 december 2007

re monster rit

Knap Wilger mooi ritje geweest. Vroeger in mn verkeringstijd heb ik ontelbare keren Rotterdam - Roermond gereden omdat toen de trein nogal wat koste (1962) en nu doe ik elk weekend wel een ritje van zon 120km.Morgen Rotterdam naar hoek v holland dan door de duinen naar Scheveningen en vandaar naar den Haag even langs de haringkoning dan via Delft, en weer terug in 010 mvg opa

25 augustus 2008
    Gaaf Wilger,

Ik heb onze scooters in Rijssen gekocht vorig jaar en heb ze met mijn vrouw naar Chaam gereden. Tegen de 7 uur over gedaan, zo'n 180 km meen ik. Begrenzer eraf en niet harder dan 40 km/u gereden. Vanaf Chaam 100 km naar Rijswijk ZH aan het einde van de vakantie. Dit jaar wederom naar Chaam gereden en na de vakantie weer terug.

Het motorblok snort zo lekker.

Inmiddels hebben beide scooters 4/000 km op de teller staan in 13 maanden tijd.

Verdere monsterritten doe ik graag met de motorfiets. Ben dit jaar on Noord Spanje geweest, dik 5.000 km gereden.

Groetjes,
    Ton

ik rijd er bijna elke week ritten mee.
    Wie in de omgeving AMsterdam zuidoost/ abcoude of daaromtrent wil ook graag in de weekenden toeren.

tukker47
    Ik heb het laats met Niek gereden was erg gezellig.
    ik rij ook veel wilger ga overal met de scooter na toe tegenwoordig
    26 juni is die bezorgd en heb ondertussen 2900 kilometer op het klokje staan
    zonder problemen verder ik zal binnenkort effe de olie verversen en de klepspeling controleren

groetjes uit het verre oosten :D

30 november 2009

tour ritten in weekend

Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Wilger Bekijk bericht
    Ik heb het laats met Niek gereden was erg gezellig.
    Een beetje late reactie: maar ik heb wel interesse hoor, woon in de buurt van Amsterdam zuidoost en wil na de winter wel een leuke tourtocht doen met een groep scooters. Bijvoorbeeld: Rondom markermeer? Of zelf rondom het hele ijsselmeer? Rondje over de Veluwe (Woudenberg Austerlitz Doorn).

toeren

Hallo Baotionshark
    Kijk eens boven aan de site .
    Daar vind je mijn grootste rit, Margraten ( limburg ) Amsterdam zuidoost
    die heb ik begin Agustus pas gereden.
    ALs je ook wilt meerijden ben je welkom.
    Eerst reed ik met stip en later met Niek .
    Ik heb samen met stip Volendam en een keer harderwijk gedaan.
    Met niek heb ik eens een rondje markermeer gedaan, amsterdam-almere-lelystad-enkhuizen en zo langs de dijk bij volendam terug.

2 weken terug heb ik nog een rit gemaakt van ongeveer 80 km en toen kree ik 3 km voor mijn huis pech, de scoot wilde nooit meer starten.
    Maar ondertussen is dit weer gefikst, dankzij de voortrefflijke service van RoverBikes uit Limbug.

Voor degene die ook willen mee rijden , ( nu of in de toekomst )
    Je kunt mij ook rechttreeks bereiken op w.eunen @ upcmail.nl

Pagina 1 van 2 12 LaatsteLaatste